ahaweto Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Witam. Do tej pory w Fotosiku miałem miesięczny transfer 1GB, i tam w kodach do zdjęcia był kod o którym w skrócie można powiedzieć 500-setka. Wstawiając zdjęcia tak się rozochociłem że przekroczyłem ten transfer. Więc musiałem dopłacić, żeby nie robić tego często zakupiłem większy transfer 5GB na pół roku. I w tym nowym transferze nie ma tej 500-setki. Żeby było coś podobnego do 500-setki trzeba zmniejszać zdjęcia aby z miniaturki na forum otwierało się trochę większe(coś na wzór tamtej 500-setki). Ale tego jeszcze nie opanowałem. Pozdrawiam Adam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ahaweto Opublikowano 3 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2009 http://images8.fotosik.pl/8/c154963af1a21465med.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamr Opublikowano 6 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2009 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vader Opublikowano 12 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2009 To i ja coś dodam jeszcze raz :lol2: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ryszardo Opublikowano 13 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2009 Ćwiczenie Próba silnika z kosy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DARIUS1 Opublikowano 15 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2009 udało się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzysiekZ Opublikowano 21 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2009 zdiecie cwiczebne DZIALA !! Dzieki Przemek jesli jeszcze tu zagladasz:)Krzysiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
awiator Opublikowano 1 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2009 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 16 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2009 I ja potrafie :rotfl: A na zdjęciu już nieistniejacy jak :oops: Zapal świeczkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryukishin Opublikowano 2 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2009 Próba... I jeszcze raz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JASIU Opublikowano 9 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2009 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablolotnik Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaczma2 Opublikowano 23 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2009 Zauważyłem, że po pewnym czasie zdjęcia znikają ładowane na Fotosik, te bezpłatne. Jest jeszcze wrzuta.pl. Najlepiej pewnie będzie skorzystać z własnej strony www. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ahaweto Opublikowano 24 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2009 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 24 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2009 Polecam również http://iv.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ahaweto Opublikowano 25 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2009 Witam. W Fotosiku bezpłatnie jest określona ilość transferu na miesiąc. Po przekroczeniu tego limitu powinieneś otrzymać powiadomienie, jak nie wykupisz większego transferu to największe zdjęcia są likwidowane. Koszt transferu na pół roku nie jest wcale duży jest o tym na stronie Fotosika. Miałem ten sam problem ale teraz wszystko działa jak należy. Pozdrawiam Adam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zuczki Opublikowano 4 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2009 Ćwiczenia wklejenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buwi777 Opublikowano 1 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2009 .. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smook Opublikowano 10 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2009 Test nr 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej1996 Opublikowano 10 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2009 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.