Piotrp_de Opublikowano 12 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2007 Witam, mam już zaklepany termin Pikniku: 18 - 20 lipca 2008. Odpowiednio do tego Bezmiechowa od 20 - 27 lipca 2008. Teraz pytanie dotyczące loga Pikniku. Mam tu parę ładnych propozycji które dostałem na wiosnę tego roku (dlatego w podpisie 2007 - wtedy było już za późno by zmieniać). Poza tym teoretycznie logo miało być nie zmieniane. Jestem jednak ciekaw i proszę o informacje jakie logo wybieramy na ten rok? Zostajemy przy starym?: lub wolicie coś z tych?: Pod koniec tygodnia trzeba by rozstrzygnąć, gdyż w weekend mam nadzieję znaleźć chwilę czasu by uruchomić stronę piknikową i zapisy... Pozdrawiam Piotr www.piotrp.de Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarekJ Opublikowano 12 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2007 Cześć Piotrze, Mnie najbardziej pasuje stare logo. Być może przyzwyczaiłem się już do niego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MareX Opublikowano 12 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2007 Witam Piotrze! Chyba także jestem konserwastystą i wolałbym to stare logo. Jest jednoznaczniem czytelne i mówi, w czym rzecz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krykiet Opublikowano 12 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2007 ja również myślę, że stare logo jest najlepsze :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kruszmen Opublikowano 12 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2007 Witam, Podobnie jak moi przedmówcy ja również uważam że stare logo jest najlepsze Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Milko Opublikowano 12 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2007 Mi również najbardziej odpowiada stare logo :wink: . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buwi777 Opublikowano 12 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2007 stare logo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slawomir Opublikowano 12 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2007 Tylko i wyłacznie - stare logo jest najlepsze. Pozdrawiam Slawomir Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tikicaca Opublikowano 12 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2007 stare logo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcinmb Opublikowano 12 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2007 stare logo jest najlepsze..koloroe i jednoznaczne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meloow Opublikowano 12 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2007 Witam, Piotrze oczywiście że stare logo nie ma co kombinować. Stare logo bardzo ładnie prezentuje się na koszulce itp. W 2008 można by poszerzyć asortyment odzieży z logiem . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DJDIT Opublikowano 12 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2007 Nie wyobrażam sobie aby było inne logo, to tak jak teraz zmienić markę coca cola na fula-gula... zdecydowanie stare logo! :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Henryk S. Opublikowano 12 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2007 Witam Piotrze ! Jestem stary bywalec Pikniku i stare logo jest najlepsze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarekJ Opublikowano 13 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2007 Zauważcie zadziwiającą rzecz. Takiej jednomyślności chyba jeszcze nigdy nie było na tym i innych forach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrp_de Opublikowano 13 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2007 No mnie też nieco przytkało. Sorry, nie będę więcej takich pytań stawiał :jupi: Pozdrawiam Piotr www.piotrp.de Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rapier Opublikowano 13 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2007 To moze ja sie wylamie i odrzucajac wszelkie sentymenta powiem ze o wiele bardziej przypadaja mi do gustu nowsze propozycje. Czysciej, prosciej, klarowniej. Mowie tu z punktu widzenia grafika. Stare logo jest za bardzo kolorowe i to w kolorach dosc niefortunni gryzacych sie ze soba. No ale to moje zdanie. Mnie podoba sie najbardziej - dolny rzad z prawej czyli ostatni. Stanie w miejscu nigdy nie jest kozystne.Wszystko sie rozwija i trzeba za tym nadazac a zmiany jesli tylko sa na lepsze to moim zdaniem zawsze powinny byc wprowadzane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomekW Opublikowano 13 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2007 Nie chciałem być pierwszym, ale ja również uważam że nowe loga mają czystszą i bardziej wyrazistą postać. Osobiście głosuję za logiem z najniższego rzędu, skrajne prawe (czyli tak jak Arek). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MareX Opublikowano 13 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2007 Przecież kolory można zmienić , tak aby się nie gryzły. Może jakaś propozycja Arku? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janeczek Opublikowano 13 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2007 Jezeli tez moge cos powiedziec ...te 4 LOGO, te w srodku (miedzy tymi podobnymi do siebie) przemawia do mnie najbardziej....tam jest w s z y s t k o ! : Gora Zar, Model, Aparatura RC(wprawdzie widac tylko antene ale fale radiowe sa...) no i sa kolory (wprawdzie dwa ale sa...) ...LOGO jest proste tak ze nawet Medale mozna "bic" ...w zelazie ,brazie, srebrze , zlocie ,platynie ...no tu juz moze przesadzilem ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrp_de Opublikowano 14 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2007 Tylko w stół uderzyć :lol2: Medale mozna "bic" ...w zelazie ,brazie, srebrze , zlocie ,platynie ...no tu juz moze przesadzilem ;D Eee coś Ty za modelarz - jak już to: w balsie, GFK, CFK, AFK no a w ostateczności w duralu :idea: Pozdrówka Piotr www.piotrp.de Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.