robertus Opublikowano 7 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2012 coś w takim stylu. U góry obrazek, na dole kalendarz, klasyk. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_Rzeszów Opublikowano 7 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2012 Lepsz jakość: http://przeklej.net/file_details/35850.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_Rzeszów Opublikowano 7 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2012 Teraz jak sie podoba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymon_ Opublikowano 7 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2012 To komu dawać te zdjęcia ? Na początku wysłałem na maila do qpy, a teraz to już nie wiem. Tutaj wrzucam kilka kombatów ESA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_Rzeszów Opublikowano 7 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2012 Dawaj foty na lot.koptera@o2.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GEX999 Opublikowano 7 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2012 Zgadzam się z Wojtkiem- najlepiej czarne tło. Mój projekt: http://speedy.sh/edHTT/kalendarz.pdf . (Mam nadzieję, że Patryk się nie pogniewa za to, że użyłem Jego zdjęcia). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 7 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2012 Też fajny, tylko, żeby dni były w poziomie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_Rzeszów Opublikowano 7 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2012 A jak ten mój ostatni?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GEX999 Opublikowano 7 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2012 Byłby całkiem OK gdybyś ujednolicił kolumnę poniedziałku i niedzieli, a na logo PFMRC nałożył ramkę przenikającą w biel. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_Rzeszów Opublikowano 7 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2012 A teraz jak się podoba?? http://przeklej.net/down/17148046963729699818083628999340801da2ff3e36872d397138284.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GEX999 Opublikowano 7 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2012 Tylko logo popraw i będzie OK. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejC Opublikowano 8 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2012 A ja poproszę zamieścić w kalenrarzu takie oto zdjęcie.I więcej takich mam. A.C. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boguslaw Opublikowano 10 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2012 Witam Jeszcze jedna propozycja szaty graficznej, skoro o tym mowa. Może poprosty tak, aby kalendarz był mniej, a bardziej modelarski ??? Styczeń 2013.pdf Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GEX999 Opublikowano 10 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2012 Bardzo fajny. Super zdjęcie. Można by zrobić taki jak wyżej, ale na jednej kartce jeden tydzień i wtedy jeden wiersz tabeli. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YaneQopter Opublikowano 10 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2012 Witam Jeszcze jedna propozycja szaty graficznej, skoro o tym mowa. Może poprosty tak, aby kalendarz był mniej, a bardziej modelarski ??? Ta szata przestaje mieć cokolwiek wspólnego z kalendarzem a staje się modelarską wystawą fotograficzną. Moim zdaniem za drobne te dni miesiąca. Mało czytelne to wszystko. Gdzie tu idea kalendarza? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mastergame Opublikowano 10 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2012 Popieram Janka ... Kalendarz powinien łączyć coś dla oka (ukłon w stronę miłych zdjęć) oraz funkcjonalność, a ta to przede wszystkim kawałek miejsca przy dacie, żeby można było coś wpisać, zanotować itp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boguslaw Opublikowano 10 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2012 Ta szata przestaje mieć cokolwiek wspólnego z kalendarzem a staje się modelarską wystawą fotograficzną. Moim zdaniem za drobne te dni miesiąca. Mało czytelne to wszystko. Gdzie tu idea kalendarza? Popieram Janka ... Kalendarz powinien łączyć coś dla oka (ukłon w stronę miłych zdjęć) oraz funkcjonalność, a ta to przede wszystkim kawałek miejsca przy dacie, żeby można było coś wpisać, zanotować itp. OK! OK! Ja tylko zapytałem Ale zdjęcie fajne prawda? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymon_ Opublikowano 23 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2012 Czyli nici z kalendarza na 2013? Może jeszcze zdąży się go zrobić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Warhawk Opublikowano 30 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2012 A może kalendarz najlepsze modele esa? Tego by było dużo i łatwo;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YaneQopter Opublikowano 30 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2012 Coś mi się zdaje, że całe przedsięwzięcie powstało trochę za późno. A z drugiej strony kto powiedział że miało by być na Nowy Rok? A może kalendarz najlepsze modele esa? Tego by było dużo i łatwo;) Nie musi być łatwo. Same ESA to byłoby nudne. Spokojnie, po mału wszystko dojdzie do ładu. Na razie przeżywajmy nadejście Nowego 2013 Roku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi