Marcin851 Opublikowano 24 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2013 Dokładnie Piotrze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 24 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2013 Jurku, można mieć rakietę i też się wozić się po niebie. Jak to ktoś napisał, można mieć nawet Lambo i sunąć 50km/h rankiem po mleko i bułki No mozna. Tylko po co ani to przyjemne ani wygodne. Ja z tych praktycznych jestem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kamyczek_RC Opublikowano 24 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2013 Ja tam w każdym razie respecta już mam oblatałem i jestem zadowolony z tego jak lata . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 24 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2013 No w sumie ja tez trochę go oblatalem. Ale Toxic .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiesiek Opublikowano 24 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2013 Panowie "zawodowcy"(Kamyczek_RC,cZyNo) no to w kropce jestem nie wiem co kupic: Respecta czy Freestylera.Oczywiscie o zawodach nie ma mowy,podobnie jak u Piotra czyste hobby do latania w wolnym czasie,a kto mi zabroni?Nieskromnie dodam ze swietnie zarabiam i stac mnie,to co wybrac? :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotralski Opublikowano 25 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2013 Ale Toxic .... Ano właśnie, to aktualne? Miałeś podesłać zdjęcia.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 25 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2013 Panowie "zawodowcy"(Kamyczek_RC,cZyNo) no to w kropce jestem nie wiem co kupic: Respecta czy Freestylera.Oczywiscie o zawodach nie ma mowy,podobnie jak u Piotra czyste hobby do latania w wolnym czasie,a kto mi zabroni?Nieskromnie dodam ze swietnie zarabiam i stac mnie,to co wybrac? :D Ja jestem amator jakby co. Na zawody jezdze dla zabawy. To tak gwoli wyjaśnienia. A modele kupuje we właściwym momencie od właściwych osób czyli dość okazyjnie. Jak to cokupic? Pitbula wszyscy je kupują. Poza tym na nowego fryca pewnie ze dwa lata sie będzie teraz czekać, bez względu na to czy ma się świetnie europejskie pieniądze w ilości dwóch worków i czy zna się bosko j. niemiecki Takie czasy Panie A poza tym nie napisałeś gdzie chcesz latać - a to istotne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janegab Opublikowano 25 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2013 Do Sekator- cZyNo Panowie proszę zabrać na zawody "wypłowiałe"...walajace się po katach modele chcialbym coś kupić bo latam wyjatkowo extremalnie na " Na 1-den LOT-JEDEN MODEL"...konkurentów koszę w powietrzu bez OC...nareszcie poprawila sie pogoda myślę ,że dotrę do Jeżowa Sudeckiego-/ szukam noclegu z ładną gospodynią/ choć trasę mam atrakcyjną... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 25 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2013 Nie mam model wypłowiałych czy walających sie - wszystkie latają czynnie i ślicznie Nie licząc jednego kadłuba do zboczówki co se stoi. No a z noclegiem możliwe że sie pospieszyłeś 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janegab Opublikowano 25 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2013 Jurek jak mnie "CYGANY" nauczyły./ złocenki-serdenki.../..sprzedajacy towar zachwala ,że najlepszy z całego świata a kupujacy wybrzydza ...TAKA LIPA...by zbic cenę ale to tylko .zarty bo wiadomo ,ze jestescie profesjonalistami...Słyszę "Kret " gada w telewizorze w górach śnieg...!!! Musze zabrać kalesony i gacie na wacie...co sie porobiłó... wyjezdzać ? czy na klif wyruszyć...? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 25 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2013 klif http://www.f3f-klif.pl/2013/09/me-f3f-2015/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kamyczek_RC Opublikowano 26 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2013 Masz Jurek zaległość wobec kolegów z forum napisz o Donovalach oczami 4tego w klasyfikacji ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kamyczek_RC Opublikowano 30 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2013 Cos tam chłopaki poregulowałem i polatałem w niedzielę z kolegą Bogdanem apatyt rośnie i model spełnia moje wymagania w 120% . Bardzo ładnie się rozpędza i dobrze kręci zakręty do tego bardzo dobrze lata przy słabych warunkach co widać na filmie http://youtu.be/dSiDd_9bStU Życzę więc miłego oglądania . Podziękowania dla Bogusława który ukręcił filmik moim telefonem . 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kamyczek_RC Opublikowano 16 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2013 Mój Respect mimo zaledwie 2 godzinnego nalotu zaliczył udany debiut w zawodach F3F zaliczanych do Pucharu Polski "Puchar Karkonoszy" i do mojej skromnej kolekcji trafił kolejny pucharek za zdobycie 3 miejsca więcej o zawodach w relacjach : http://f3f.zielnik.karpacz.pl/index.php/2013/10/12/puchar-karkonoszy-dzien-1/ http://f3f.zielnik.k...onoszy-dzien-2/ http://www.f3f-klif....har-karkonoszy/ http://dlapilota.pl/...-pierwszym-dniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heksodus Opublikowano 17 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2013 No panowie gratulować!!! Co się z wami dzieje?! Czy po prostu wszyscy maja to w du...e Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samolocik Opublikowano 17 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2013 Marek, opierniczasz innych a sam nie pogratulowałeś ;-) Kamil - G R A T U L A C J E ! PS. W różnych wątkach obserwuje się lekki marazm, nawet w kombacie. Może to przesilenie przedświąteczne :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heksodus Opublikowano 17 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2013 Piotrze masz rację..,również gratuluję osiągnięć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kamyczek_RC Opublikowano 18 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2013 Dzięki koledzy wynik nie jest tylko moją zasługą złożył się na niego świetnie latający model i wymiana doświadczeń z innymi kolegami latającymi respectem Jurkiem , Rafałem , i Leszkiem ,który wypieścił mi modelik pod każdym względem . Pozostaje więc ostro trenować i regulować model w celu osiągnięcia jeszcze lepszych czasów i wyników w zawodach .! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heksodus Opublikowano 23 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2013 Może mi ktoś realnie powiedzieć jaka siła maksymalna może wystąpić na serwie lotek i SW? Oczywiście chodzi mi o zawodnicze latanie F3F.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 23 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2013 z 5-10kg przy kiepskim lądowaniu W locie na motylku minimalne tak ze 200g/cm, na lotkach w locie powiedzmy że do 500g/cm a w nawrocie do 1000g/cm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi