qba Opublikowano 6 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2012 Szukam jakiegoś taniego telefonu komórkowego, z wymagań dobry zasięg, dobra jakość rozmów i bateria trzymająca kilka dni. Jako że akcja "ma być tanie: to coś z rynku wtórnego pewnie. Cena powiedzmy poniżej 300 pln. Samsungi Solidy odpadają na zimę, trzeba mieć spore kieszenie do noszenia tych centrali. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 7 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2012 nokia6310i. W trybie oczekiwania bateria trzyma ponad dwa tygodnie. Swego czasu to był telefon biznesowy z BT, synchronizacją do outlooka itp. Ciągle używam. Do dzwonienia idealny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ppompka Opublikowano 7 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2012 Ja mam samsung corby pro. Kupiłem jako używany za niecałe 200zł. Bateria mimo że nie nówka praktycznie tydzień trzyma. Łatwo się sms-y pisze (rozsuwana qwety) Na zasięg też jakoś nie narzekam, parę razy już leżał na ziemi, i dalej cały, no jedynie po upadku czasem trzeba było baterię włożyć. Ekran ma ten starszy dotykowy więc nie żre tyle prądu i się nie tłucze. Tylko nie wiem czy dotykowe Ciebie interesują. Da się też zrobić zdjęcie wręcz symboliczne (metki, żeby ceny czy modelu nie zapomnieć) i to wszystko, zresztą od robienia zdjęć to aparaty są, a nie komórki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PROTON Opublikowano 7 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2012 A ja polecam Sony Ericsson K550i, mały, lekki, trzyma tydzień. Za 200 PLN można kupić fabrycznie nowy leżak magazynowy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtass_nt Opublikowano 7 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2012 Sony ELM? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin K. Opublikowano 7 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2012 Se k800i ! Choc obecnie używam c902 i jestem bardzo zadowolony. Tak ze tez polecam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafalgruszka Opublikowano 7 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2012 NOKIA 6310i Na baterii 1250 (chyba taką miałem) telefon ładowałem DWA razy w miesiącu przy normalnym używaniu... do dzisiaj ten wynik jest nie do pobicia Rafal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vertigooo Opublikowano 7 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2012 Samsung Avila mały poręczny zasięg najlepszy z telefonów które są u mnie w domu. Bateria po dwóch latach trzyma 2 tygodnie czasem 15-16 dni, telefon pływał , latał z tym ze pływał dosłownie, jest nie do zdarcia jedyna wada brak wifi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ali1983 Opublikowano 7 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2012 z aktualnej oferty to nokia c2-01. telefon ładowany raz na tydzień przy rozmawianiu po ok 15-30 minut dziennie, kilka razy zaliczył glebę i nie zauważyłem po tym żadnych niedomagań. telefon do dzwonienia (pisania sms), a nie do zabawy czy robienia zdjęć. ze starszych to polecam se k750i. mam go 5 lat i bateria ciągle trzyma 4 dni, używany tak jak nokia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
upgrayedd Opublikowano 10 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2012 Blackberry 8900. Spełnia wszystkie twoje wymagania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 10 Listopada 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2012 Dzięki, dzięki Wam doszło mi kilka modeli do poszukiwań, może coś trafie przez weekend. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
d.a.r.o. Opublikowano 10 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2012 To i ja dorzucę swoją propozycję: samsung d900i. Naprawdę porządny telefon w śmiesznej cenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
erapin Opublikowano 10 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2012 zresztą od robienia zdjęć to aparaty są, a nie komórki. Nie koniecznie.. Mój sgs2 robi zdjęcia lepsze od nie jednego aparatu ze średniej półki Co do wyboru telefonu to polecam nokie serii E... Na prawdę wytrzymałe telefony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PROTON Opublikowano 10 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2012 Daj znać co wybrałeś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
d.a.r.o. Opublikowano 10 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2012 Daj znać co wybrałeś. Nie będzie miał łatwo, oj nie będzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PROTON Opublikowano 10 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2012 Nie będzie miał łatwo, oj nie będzie. A dlaczego? On z niego będzie korzystał, nie ja. Ja tylko zaproponowałem coś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 11 Listopada 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2012 Łatwo nie łatwo, wszystkie pomysłu telefonu budżetowego ale sprawnie działającego wzięte pod uwagę, teraz czas na polowanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Reda Opublikowano 11 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2012 Od siebie polecam wszystkie "soniacze" typu w880,w200i,c902,k510,k550 itp. Miałem tego sporo i nadal mam.Jak się coś zepsuje to sam naprawiam.Tanie a solidne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PROTON Opublikowano 11 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2012 Nie naprawia a wymienia na nowy, co ciekawe można dostać fabryczne nówki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Reda Opublikowano 12 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2012 Za około 300 zł można mieć nowego leżaka z magazynu na przykład se w880. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi