HANS Opublikowano 10 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2012 heh nasz kolega lotniskowy i zapalony zbieracz uzbierał chyba jedna z wiekszych kolekcji w kraju:) planktonu i śledzi mało . w zasadzie pod sufitem wędzą sie tylko giganty jeszcze coś mam Douglas DC4 zdaje się chyba jedyny taki w Polandi 52 Kg 4 benzyny rozpietosci nie znam ale skale widać na fotkach środkowy element skrzydła i kadłub ja zawsze jak tam jade ciesze sie jak dziecko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
esceta Opublikowano 11 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2012 To gdzie to cudo można zobaczyć ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PROTON Opublikowano 11 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2012 Normalnie tony balsy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ahaweto Opublikowano 11 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2012 Wspaniała i piękna kolekcja ! Wszystkie modele cieszyły oczy w powietrzu ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomyy29 Opublikowano 11 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2012 Proszę o namiary... Bez obaw, nie szykuję napadu, chcę się tylko przytulić................ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtass_nt Opublikowano 11 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2012 No właśnie, za mało szczegółów. Co, gdzie, kogo, po co? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noker Opublikowano 11 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2012 Niezłe szproty wiszą w tej wędzarni, widać, że Pan Modelarz z jajem, czterosilnikowiec w spalinie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PROTON Opublikowano 11 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2012 I to benzyna a nie jakiś metanol z dodatkami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtass_nt Opublikowano 12 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2012 Wisieć to sobie mogą ;] Ja bym chciał widzieć jak latają jeśli to modele RC Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Francka Opublikowano 8 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2016 Odgrzebałem ten stary temat i szkoda , że zdjęcia już są nieaktualne , ale dziś znalazłem filmik z oblotu tego dużego modelu DC-4 wiec oczy w słup i patrzcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek Piękoś Opublikowano 8 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2016 Ależ rozmach w tym modelu! A jak się silniki synchronizują to jest muzyka dla dziur usznych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość horn3t Opublikowano 8 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2016 Ładny model coś w podobnym rozmiarze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi