pietka Opublikowano 16 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2012 Jutro o 17:42 nad lublinem będzie będzie przelatywał ISS. Będzie visible całe 5 minut! Jest okazja do oblania tego wydarzenia, ktoś zainteresowany? Czy ktoś ją widział już przez jakąś lupę albo cuś? Pozdrawiam Piotr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtass_nt Opublikowano 16 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2012 Ja parę lat temu przez lornetkę oglądałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RomanJ4 Opublikowano 16 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2012 Ja kiedyś oglądałem latające talerze. Żona puszczała... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pietka Opublikowano 16 Listopada 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2012 No, moja też jest specjalistka od hipernapędu. Jak się napędzi do sp. z domu bo kłapie jak wybite łozysko!!!! o, ale mi się porównanie nasunęłło... łech łech. A teraz kawał: prawie rasistowski, no trudno: Ale nudno tu na forumie ostatnio. Ale kawał: a właściwie zagadka: dlaczego nie ma czarnych żydów? Bo bez przesady!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RomanJ4 Opublikowano 16 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2012 Ponoć Obama polecił przemalować Biały Dom. Zgadnijcie na jaki kolor? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PK999 Opublikowano 16 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2012 Jak będzie tyle wody w powietrzu co dzisiaj to nawet jakby 50m nad ziemia przelatywał to mało co zobaczę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi