pacek Opublikowano 26 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2007 Borys - przecież napisałem kto jest odpowiedzialny za moją utaconą twarz.... Tomek - oddaj moją twarz!!! a może trzeba bardziej radykalnie może jakiś zbiorowa petycja jak by się było trzeba gdzieś podpisać to jestem gotów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Irek M Opublikowano 26 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2007 Pacek - EZE ma rację!. Jeśli nie blokujesz dużej lub małej przy odkrecaniu - to obie potrafią sie odkręcać razem. Oczywiście nie kręciłem nigdy pełnego obrotu, gdy tylko to zauważyłem to od razu zacząłem blokować jedną z nich. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eze Opublikowano 27 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2007 faktycznie takie dokrecenie jak naucza fokker jest relatywnie dobre.Zobacze na ile mi to wystarczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pacek Opublikowano 27 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2007 Pacek - EZE ma rację!. ale ja nie twierdzę że tak nie jest tylko z opisu wynikało, że w zły sposób kontruje nakrętkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.