janegab Opublikowano 23 Września 2016 Autor Opublikowano 23 Września 2016 "Swinski ryj.." na słuzbie w Austrii....
janegab Opublikowano 24 Września 2016 Autor Opublikowano 24 Września 2016 Piękne tereny do latania....miejscówki z wypielegnowaną trawką..ławeczki a do nich ...PRZYWIĄZANE SZCZOTKI DO BUTÓW"...nie do wiary brakuje tylko by zawiesili butelki z piwem /zimnym/ byłem -widziałem...
janegab Opublikowano 1 Listopada 2016 Autor Opublikowano 1 Listopada 2016 swinski ryj ..dzis zapalał znicze w Austrii...przy pieknej słonecznej pogodzie.. +22
piotralski Opublikowano 1 Listopada 2016 Opublikowano 1 Listopada 2016 Byłeś, latałeś - jeśli tak to szczęściarz z Ciebie! Ja podmakałem Wracając do Falcona, jak widać przeróbka działa i model wciąż lotny 1
MrMichal Opublikowano 31 Sierpnia 2021 Opublikowano 31 Sierpnia 2021 Witam serdecznie. Sporo powstało już tematów o Falconie i nie wiem w którym będzie najlepiej pisać. Ale ten tyczy się Falcona 2 metry i jego przeróbek więc myślę że będzie ok. Ja swojego wydobyłem z czeluści i zapomnienia i nieśmiało polatałem w tym sezonie. I okazało się, że stary silnik Emax nie dość że jest lekki i trzeba doważać ołowiem (prawie 100 gramów) to jeszcze nie jest tak mocny i żwawy jakbym chciał ? Zatem postanowiłem model odremontować, wyczyścić, zatuszować różne skazy bez oczywiście rozciągania? No i oczywiście wymienić silnik. Wiem, że już mnóstwo wersji było przerobionych w tym temacie, ale może ktoś próbował lub spotkał się z takimi inrunerami: Topmodel CZ - XPower F3820/10 lub większa wersja i chyba bardziej rozwojowa no i lepiej pomagająca w wyważeniu: Topmodel CZ - XPower F3826/10 Bardzo byłbym wdzięczny za opinie lub rady. Ps alternatywnie myślę o tym: DUALSKY ECO 2826C V2 kv850 - Dualsky - Nastik.pl - sklep, modele RC, zdalnie sterowane, wyposażenie RC, no ale tamte mnie kuszą? Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi