janegab Opublikowano 23 Września 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Września 2016 "Swinski ryj.." na słuzbie w Austrii.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotralski Opublikowano 24 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2016 Piękne tereny do latania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janegab Opublikowano 24 Września 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Września 2016 Piękne tereny do latania....miejscówki z wypielegnowaną trawką..ławeczki a do nich ...PRZYWIĄZANE SZCZOTKI DO BUTÓW"...nie do wiary brakuje tylko by zawiesili butelki z piwem /zimnym/ byłem -widziałem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janegab Opublikowano 1 Listopada 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2016 swinski ryj ..dzis zapalał znicze w Austrii...przy pieknej słonecznej pogodzie.. +22 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotralski Opublikowano 1 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2016 Byłeś, latałeś - jeśli tak to szczęściarz z Ciebie! Ja podmakałem Wracając do Falcona, jak widać przeróbka działa i model wciąż lotny 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrMichal Opublikowano 31 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2021 Witam serdecznie. Sporo powstało już tematów o Falconie i nie wiem w którym będzie najlepiej pisać. Ale ten tyczy się Falcona 2 metry i jego przeróbek więc myślę że będzie ok. Ja swojego wydobyłem z czeluści i zapomnienia i nieśmiało polatałem w tym sezonie. I okazało się, że stary silnik Emax nie dość że jest lekki i trzeba doważać ołowiem (prawie 100 gramów) to jeszcze nie jest tak mocny i żwawy jakbym chciał ? Zatem postanowiłem model odremontować, wyczyścić, zatuszować różne skazy bez oczywiście rozciągania? No i oczywiście wymienić silnik. Wiem, że już mnóstwo wersji było przerobionych w tym temacie, ale może ktoś próbował lub spotkał się z takimi inrunerami: Topmodel CZ - XPower F3820/10 lub większa wersja i chyba bardziej rozwojowa no i lepiej pomagająca w wyważeniu: Topmodel CZ - XPower F3826/10 Bardzo byłbym wdzięczny za opinie lub rady. Ps alternatywnie myślę o tym: DUALSKY ECO 2826C V2 kv850 - Dualsky - Nastik.pl - sklep, modele RC, zdalnie sterowane, wyposażenie RC, no ale tamte mnie kuszą? Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi