revoc Opublikowano 17 Grudnia 2012 Opublikowano 17 Grudnia 2012 Znana jest już data 23 - 25 sierpień 2013 - Model City Znojmo
Mellon-68 Opublikowano 9 Stycznia 2013 Opublikowano 9 Stycznia 2013 A co za impreza jest tydzień wcześniej w Model City - bo na kalendarzu domków mają wszystko porezerwowane 15-17 i 22-24? POZDR.>
revoc Opublikowano 20 Lutego 2013 Autor Opublikowano 20 Lutego 2013 A co za impreza jest tydzień wcześniej w Model City - bo na kalendarzu domków mają wszystko porezerwowane 15-17 i 22-24? Chyba będzie chodzić o JETS OVER MODELCITY http://www.modelcity.cz/cz/?p=1634
Mellon-68 Opublikowano 21 Lutego 2013 Opublikowano 21 Lutego 2013 Tak, aby ożywić wątek - Ktoś już wie, że będzie na EXFC 2013? Z Krakówka do Znojmo, ze mną, wybierają się jeszcze przynajmniej 3 osoby. Rozpinamy "stan" w czwartek a zwijamy w niedzielę.
Malker Opublikowano 22 Lutego 2013 Opublikowano 22 Lutego 2013 :-) (jeśli wszystko pójdzie dobrze to my również od czwartku ;-) )
revoc Opublikowano 25 Lutego 2013 Autor Opublikowano 25 Lutego 2013 No to chyba będę pierwszy REVOC - od wtorku
michal888 Opublikowano 25 Lutego 2013 Opublikowano 25 Lutego 2013 Wybiera się ktoś z podkarpacia ? chętnie bym dołączył...
revoc Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Autor Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Aktualizacja strony 61 pilotów :D
Shock Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Opublikowano 9 Kwietnia 2013 W związku z w/w wydarzeniem mam prośbę-czy ktoś mógłby ktoś od kuchni napisać jak to wygląda na miejscu ? Chodzi mi o to czy jest to wolny wstęp,czy istnieje możliwość noclegu w pojeżdzie/namiocie, czy są parkingi, zaplecze gastronomiczne,możliwość polatania własnym modelem,stoiska z artyk. modelarskimi ?. Ciekawi mnie też optymalny dojazd z ok. Oświęcimia .Generalnie się wybieram,chciałbym wiedzieć wcześniej czego się spodziewać (oprócz wspaniałego widowiska)..
buwi777 Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Opublikowano 9 Kwietnia 2013 a/ kilkanascie koron za parking b/ wstep wolny c/ zaplecze gastronomiczne - DUŻE d/ polatać własnym jak jest EXFC - zapomnij e/ stoiska z materiałami modelarskimi - są f/ z B-B -> Cieszyn -> Olomouc -> Brno -> Znojmo g/ nocleg - nie wiem byłem tylko 1 dzień ale sądzę że problemu być nie powinno
Shock Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Dzięki Jerzy za info . Tak więc "ostro" planuje wyjazd .
BigBen Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Opublikowano 9 Kwietnia 2013 a/ kilkanascie koron za parking No to tutaj bracia Czesi chyba uprawiają wolną amerykankę. Ja za możliwość wjazdu na klepisko hucznie nazywane parkingiem wybuliłem chyba 15 euro (sobota). W niedzielę było już jakoś taniej, więc nie wiem, czy czasem nie kasowali od liczby osób w samochodzie. Ciekawe, może inni się jeszcze wypowiedzą za ile doświadczyli tej przyjemmności. PS. Za to przynajmniej toaleta była darmowa Ten numer z parkingiem to jedyna łyżka dziegciu, bo impreza dla osoby zafascynowanej akrobatami - rewelacja.
Mellon-68 Opublikowano 12 Sierpnia 2013 Opublikowano 12 Sierpnia 2013 Zaczynam zbierać do kupy sprzęt obozowy. Czapki PL'ki zakupione, krzesło-leżaki i trąbki głośno trąbiące również. Za 10 dni wyjazd! POZDR.>
revoc Opublikowano 13 Sierpnia 2013 Autor Opublikowano 13 Sierpnia 2013 Zaczynam zbierać do kupy sprzęt obozowy. Czapki PL'ki zakupione, krzesło-leżaki i trąbki głośno trąbiące również. Za 10 dni wyjazd! No to do zobaczenia na miejscu :)
revoc Opublikowano 14 Sierpnia 2013 Autor Opublikowano 14 Sierpnia 2013 Mała uwaga dla osób z namiotami Pewnie ktoś będzie miał na miejscu ale ... Warto z sobą zabrać siekierkę albo młotek Bez tego rozbicie namiotu jest prawie niemożliwe :D
Shock Opublikowano 25 Sierpnia 2013 Opublikowano 25 Sierpnia 2013 No i se byłem z 2 ma kolegami.. ,co prawda tylko w sobotę ale jednak Wrażenie ogromne,do tej pory buzuje w główce.. Uczta dla maniaków akrobacji . Miejscówka rewelacyjna,fajne zaplecze gastronomiczne. Laski w barze rewelacyjne . Z wrażenia nie porobiłem żadnych fotek i filmów ale kolega nadrobił ,może wrzuci. Na pewno za 2 latka jadę z noclegiem bo podejrzewam iż sporo się dzieje po części oficjalnej . Moje wyobrażenie o lotach 3 D uległo całkowitej przemianie , zobaczyć na żywo a na YT czy fotkach to dwa światy - kolejny model to na pewno extra 330 sc ... Z ciekawostek ,parking to 50 koron od łebka,liczyłem na więcej stanowisk z śmigłami,drobnicą,modelami.
BigBen Opublikowano 25 Sierpnia 2013 Opublikowano 25 Sierpnia 2013 Ech... i znów trzeba czekać dwa lata.
Xan86 Opublikowano 25 Sierpnia 2013 Opublikowano 25 Sierpnia 2013 Potwierdzam to co napisał Rafał. Wrażenia niesamowite i warto przejechać się zobaczyć coś takiego na żywo. Poniżej wrzucam parę fotek , które udało się zrobić Ten srebrno- fioletowy Su 31 jest zrobiony jako elektryk.
Marcin K. Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Piękne maszyny! Pierwsze filmy już na yt!
Rekomendowane odpowiedzi