revoc Opublikowano 17 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2012 Znana jest już data 23 - 25 sierpień 2013 - Model City Znojmo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mellon-68 Opublikowano 9 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2013 A co za impreza jest tydzień wcześniej w Model City - bo na kalendarzu domków mają wszystko porezerwowane 15-17 i 22-24? POZDR.> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
revoc Opublikowano 20 Lutego 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2013 A co za impreza jest tydzień wcześniej w Model City - bo na kalendarzu domków mają wszystko porezerwowane 15-17 i 22-24? Chyba będzie chodzić o JETS OVER MODELCITY http://www.modelcity.cz/cz/?p=1634 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mellon-68 Opublikowano 21 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2013 Tak, aby ożywić wątek - Ktoś już wie, że będzie na EXFC 2013? Z Krakówka do Znojmo, ze mną, wybierają się jeszcze przynajmniej 3 osoby. Rozpinamy "stan" w czwartek a zwijamy w niedzielę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malker Opublikowano 22 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2013 :-) (jeśli wszystko pójdzie dobrze to my również od czwartku ;-) ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
revoc Opublikowano 25 Lutego 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2013 No to chyba będę pierwszy REVOC - od wtorku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal888 Opublikowano 25 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2013 Wybiera się ktoś z podkarpacia ? chętnie bym dołączył... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
choina Opublikowano 16 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2013 Prawdopodobnie będę od piątku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
revoc Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Aktualizacja strony 61 pilotów :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2013 W związku z w/w wydarzeniem mam prośbę-czy ktoś mógłby ktoś od kuchni napisać jak to wygląda na miejscu ? Chodzi mi o to czy jest to wolny wstęp,czy istnieje możliwość noclegu w pojeżdzie/namiocie, czy są parkingi, zaplecze gastronomiczne,możliwość polatania własnym modelem,stoiska z artyk. modelarskimi ?. Ciekawi mnie też optymalny dojazd z ok. Oświęcimia .Generalnie się wybieram,chciałbym wiedzieć wcześniej czego się spodziewać (oprócz wspaniałego widowiska).. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buwi777 Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2013 a/ kilkanascie koron za parking b/ wstep wolny c/ zaplecze gastronomiczne - DUŻE d/ polatać własnym jak jest EXFC - zapomnij e/ stoiska z materiałami modelarskimi - są f/ z B-B -> Cieszyn -> Olomouc -> Brno -> Znojmo g/ nocleg - nie wiem byłem tylko 1 dzień ale sądzę że problemu być nie powinno Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Dzięki Jerzy za info . Tak więc "ostro" planuje wyjazd . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BigBen Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2013 a/ kilkanascie koron za parking No to tutaj bracia Czesi chyba uprawiają wolną amerykankę. Ja za możliwość wjazdu na klepisko hucznie nazywane parkingiem wybuliłem chyba 15 euro (sobota). W niedzielę było już jakoś taniej, więc nie wiem, czy czasem nie kasowali od liczby osób w samochodzie. Ciekawe, może inni się jeszcze wypowiedzą za ile doświadczyli tej przyjemmności. PS. Za to przynajmniej toaleta była darmowa Ten numer z parkingiem to jedyna łyżka dziegciu, bo impreza dla osoby zafascynowanej akrobatami - rewelacja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mellon-68 Opublikowano 12 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2013 Zaczynam zbierać do kupy sprzęt obozowy. Czapki PL'ki zakupione, krzesło-leżaki i trąbki głośno trąbiące również. Za 10 dni wyjazd! POZDR.> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
revoc Opublikowano 13 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2013 Zaczynam zbierać do kupy sprzęt obozowy. Czapki PL'ki zakupione, krzesło-leżaki i trąbki głośno trąbiące również. Za 10 dni wyjazd! No to do zobaczenia na miejscu :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
revoc Opublikowano 14 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2013 Mała uwaga dla osób z namiotami Pewnie ktoś będzie miał na miejscu ale ... Warto z sobą zabrać siekierkę albo młotek Bez tego rozbicie namiotu jest prawie niemożliwe :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 25 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2013 No i se byłem z 2 ma kolegami.. ,co prawda tylko w sobotę ale jednak Wrażenie ogromne,do tej pory buzuje w główce.. Uczta dla maniaków akrobacji . Miejscówka rewelacyjna,fajne zaplecze gastronomiczne. Laski w barze rewelacyjne . Z wrażenia nie porobiłem żadnych fotek i filmów ale kolega nadrobił ,może wrzuci. Na pewno za 2 latka jadę z noclegiem bo podejrzewam iż sporo się dzieje po części oficjalnej . Moje wyobrażenie o lotach 3 D uległo całkowitej przemianie , zobaczyć na żywo a na YT czy fotkach to dwa światy - kolejny model to na pewno extra 330 sc ... Z ciekawostek ,parking to 50 koron od łebka,liczyłem na więcej stanowisk z śmigłami,drobnicą,modelami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BigBen Opublikowano 25 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2013 Ech... i znów trzeba czekać dwa lata. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xan86 Opublikowano 25 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2013 Potwierdzam to co napisał Rafał. Wrażenia niesamowite i warto przejechać się zobaczyć coś takiego na żywo. Poniżej wrzucam parę fotek , które udało się zrobić Ten srebrno- fioletowy Su 31 jest zrobiony jako elektryk. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin K. Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Piękne maszyny! Pierwsze filmy już na yt! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi