rapier Opublikowano 6 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2013 Witam koledzy. Kiedys ktos na forum zamiescil link do YouTube z teledyskiem takiego wdziecznego duetu Facet i kobitka co robili swietne covery roznych utworow. PAmietam ze w niektorych laska grala na uculele. Nie pamietam nazwy duetu ani przerabianych kawalkow. MOze ktos wie o co mi chodzi..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czaro Opublikowano 6 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2013 Walk off the earth? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin K. Opublikowano 6 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2013 karmin ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtass_nt Opublikowano 6 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2013 Tez myslałem o walk off the earth ale tam było więcej osób. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czaro Opublikowano 6 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2013 W niektórych utworach śpiewają tylko we dwójkę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtass_nt Opublikowano 6 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2013 Ok. Sprawdziłem raz jeszcze i stawiam, że chodzi o Walk Off The Earth Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rapier Opublikowano 6 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2013 Dzieki chlopaki. Wlasnie o to chodzilo. Trafiliscie bezblednie, biorac jeszcze pod uwage skape informacje to jestem zaskoczony. Dzieki jeszcze raz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi