rast Opublikowano 12 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2013 Witam orientuje się ktoś gdzie dokładnie w Holandii znajduje się magazyn Hobbyking i czy można kupić na miejscu u nich? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozi27 Opublikowano 12 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2013 Ma mysle ze takie rzeczy- to tylko w Erze Tam jest tylko magazyn i sortownia nikt w sprzedaze sie nie bawi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtass_nt Opublikowano 12 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2013 Nie można kupić, to tylko magazyn. Ale możesz kupić z dostawą na ulicę obok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rast Opublikowano 12 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2013 dzięki, szkoda że tylko wysyłka bo zawsze pewniej odebrać i przywieźć samemu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heksodus Opublikowano 13 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2013 To nie sredniowiecze. Jak kupisz to napewno dojdzie do celu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noker Opublikowano 13 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2013 Ale możesz kupić z dostawą na ulicę obok Wojtek - i myślisz, że ktoś z magazynu wyjdzie z paczką na ulicę obok?Kurier-magazyn-sortownia-magazyn-kurier musi być i koniec Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtass_nt Opublikowano 13 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2013 Wojtek - i myślisz, że ktoś z magazynu wyjdzie z paczką na ulicę obok? Kurier-magazyn-sortownia-magazyn-kurier musi być i koniec Przecież ja nigdzie nie napisałem, że mu ją osobiście doręczą ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andy. Opublikowano 14 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2013 27 grudnia na próbę kupiłem pakiecik 460mAh i serwa, zwykła przesyłka za 1,29USD !!! , shipped wskoczyło 31 grudnia, a 4 stycznia miałem już w domu. Myślałem, że wpakują w kopertę, a okazało się że to była paczuszka- pudełko ok 30 cm wypchane papierem w którym się walał pakiet i serwa . przy drobnym zakupie do 200gr w Nederlandzie to całkiem szybka i opłacalna sprawa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
idfx Opublikowano 14 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2013 Może ktoś się orientuję jak wyglądają zakupy z wysyłką do UK ? nie wiem czy też trzeba zadbać o podatek, cło itp. Listę mam już dosyć długą, ale się wstrzymuję, nie chcę przegapić czegoś za co później mogę być ukarany.. chociaż UK to inna bajka, najpierw z 50 upomnień i pouczeń, w PL kara zanim się człowiek zorientuje za co Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przytek Opublikowano 14 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2013 Może ktoś się orientuję jak wyglądają zakupy z wysyłką do UK ? nie wiem czy też trzeba zadbać o podatek, cło itp. Listę mam już dosyć długą, ale się wstrzymuję, nie chcę przegapić czegoś za co później mogę być ukarany.. chociaż UK to inna bajka, najpierw z 50 upomnień i pouczeń, w PL kara zanim się człowiek zorientuje za co Zakupy z terenu UE są bezproblemowe. Z HK Chiny raz zdarzyło mi sie wezwanie do opłacenia cła . Dostajesz list z informacjami, numerem sprawy i musisz zalogować się online, opłacić wspomniane cło oraz wybrać datę dostarczenia przesyłki. Cło liczone od wartości podanej przez HK. Żadnych upomnień czy pouczeń Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
idfx Opublikowano 14 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2013 Dzięki, więc bez obaw będę zamawiał. Patrzyłem co mają w UK i właściwie nic co potrzebuje, ze wszystkim mnie odsyłają do światowych magazynów, więc pozostały mi tylko Chiny, stąd moje pytanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 15 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2013 Jesli to mozliwe to rozdziel zakupy: osobno tylko pakiety, które pójdą przez swiispost - bardzo długo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przytek Opublikowano 18 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2013 Wojtek - i myślisz, że ktoś z magazynu wyjdzie z paczką na ulicę obok? Kurier-magazyn-sortownia-magazyn-kurier musi być i koniec Hej właśnie sprawdziłem i np. w magazynie w UK i jest opcja odbiór osobisty Czyli bez kuriera Ale jak w NL nie wiem musiałby ktoś sprawdzić wpisując adres dostawy w NL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
idfx Opublikowano 18 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2013 tylko g... mają w tych magazynach. Mam nadzieję, że z czasem asortyment się poszerzy i nie będzie wciąż odsyłać do "global warehouse" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noker Opublikowano 19 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2013 Hej właśnie sprawdziłem w magazynie w UK i jest opcja odbiór osobisty Czyli bez kuriera ino my tu rozmawiamy o Holandi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przytek Opublikowano 19 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2013 ino my tu rozmawiamy o Holandi No tak zgadza się Noker nie rozwinąłem swej myśli do końca- już poprawiłem dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Warhawk Opublikowano 13 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2013 A orientuje się ktoś może jakie są ceny wysyłki z holandi do nas? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e-mir Opublikowano 13 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2013 Za parę pakietów li-pol, silnik i kilka drobiazgów zapłaciłem 10,34$. W tej cenie możesz zamówić paczkę do 50kg. W ciągu kilku dni paczkę przywiezie Ci kurier GSL, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi