Jaromir Opublikowano 10 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2008 Czytałem ten wątek i wiem, jakiego sprzętu używasz, Jaromirze . Wątek ten rozpoczął się od flycamów i dlatego moje pytanie zadaję właśnie tu. Czy to złe miejsce? Sorki - dostałem powiadomienie i myślałem, że o mojego maila chodziło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cobra Opublikowano 10 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2008 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kakis_cro Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Witam kupiłem używaną FlyCamOne 2 i chciałbym wgrać najnowszy firmware. Może ktoś mi powiedzieć jak to zrobić? Sciągnęlem oprogramowanie ale nie mogę nic wgrać, może coś źle robię bo kiepsko znam angielski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOBAS Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2010 co kolwiek chcesz zapodać na YT lub VIMEo musisz - przekonwerterować nawet WMP ma taką opcję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.