miro-er1 Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2013 dzis zalozylem do mojego trenerka pakiet 11,1 volt, i zakonczyly sie z nim problemy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
idfx Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2013 a gdzie się podziała druga część śmigła ? i wogóle ... ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miro-er1 Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Kacper jedna wbita solidnie w skrzydło a druga wbita w kreta , ale to juz zapomnienie bo od rana wziolem sie za remont ,po ok 30 min samolot wyglada tak, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Mógłbyś zrobić kadłub z epp 9mm, a jeśli latasz nad łąkami zdemontuj podwozie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek Piękoś Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Mógłbyś zrobić kadłub z epp 9mm, a jeśli latasz nad łąkami zdemontuj podwozie. Teraz (bazując na udawanym depronie) ma strefę kontrolowanego zgniotu Fajny model Mirku. A naprawa poszła ekspresowo. Wstawisz jakiś film z lotu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miro-er1 Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2013 sprobuje wrzucic jakis filmik a naprawa poszla szybko chociaz to wygladalo strasznie, nie bylo zle , dzis znowu byl kret ale nic sie nie stalo az bylem zdziwiony ale cos soe stalo niewiem czy ze silnikiem czy z regulatorem bo po podlaczeniu pakietu nie wydaje zasdnych dzwiekow nie liczy cel i po uruchomieniu drazka gazu silnik drzy jak by mial zwarcie jakies , niewim co zrobic. wiem Robert dzieki tak mysle by uzyc epp a podwozie zdemontuje raczej , mojemu koledze dzis caly przod odszedl przy ladowaniu i wnetrznosci wyjechaly z samolotu wszsytkie, filmiki mam ale bym musial bez glosu wrzucic a niewiem jak to zrobic bo jest troche k.... itp , napiszcie jak to zrobiec to wrzuce jakies filmiki. pozdrawiam. troche ciemno ale moze ktos cos pomoze niewiem czy to silnik padl czy ,regulator, no niestety nie wiem jak zamiescic plik z filmem , wyswietla mi sie ze plik jest zbyt duzy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Volleyboy Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Miruś jak tam latanie? edit: musisz wrzucić na you tube utwórz konto i czekamy na filmik opcje edycji tez są dostępne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miro-er1 Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2013 witaj Tadek no jak widzisz na fotkache ale polatalem im latal dalej ale cos sie chyba uszkodzilo w reg albo ze silnikiem cis sie dzieje , po podlaczeniu pakietu stery chodza ale nie ma zadnego pikana z reg i po przesunieciu drazka gazu na maxa sinik brzeczy i raz daje w lewo raz w prawo co jest niewiem , ale ogolnie loty spoko tylko nie potrafie zamiescic filmikow nie mam poj ja to zrobic .i najlepiej bez glosu zeby bylo , moze cos podpowiesz a jak tam twoj migus nr 2 ????? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Volleyboy Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2013 No ja Ci nic nie powiem na temat regla co do Migusia nr 2 to się składa powoli co prawda ( pogoda się zrobiła więc jest troche mniej czasu ) ale się składa:) teoretycznie konstrukcja jest przemyślana. Czasem siadam i myślę czy wszystko jest ok I tak powoli do przodu Miguś nr 1 czeka jeszcze na porządne oblatanie ale jest już bardziej niż lepiej Edit: masz PW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miro-er1 Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2013 ok tadek filmiki ci poslalem niewiem czy doszly postaraj sie je okroic z glosu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miro-er1 Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2013 panowie pomoze ktos??? niewiem czy reg padl czy silnik ,objawy to brak sygnalow z reg po podlaczeniu pakietu , stery dzialaja ale silnik brzeczy i szarpie smiglem raz w lewo raz w prawo, doradzcie co zrobic .pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Patryk Kukliński Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Moim zdaniem jest to wina silnika , kolego najlepiej było by podłączyć inny silnik i sprawdzić. Miałem kiedyś taki sam przypadek że silnik szarpał smiglem raz w lewo raz w prawo i była to wina silnika , był przerwany przewód. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Volleyboy Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Opisywany przez Mirka problem http://www.youtube.com/watch?v=P6vdNuhRLoM&feature=youtu.be Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Patryk Kukliński Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Moim zdaniem jest to wina silnika i filmik to potwierdza . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Volleyboy Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2013 A tu loty http://youtu.be/-MZ8TFQ3Jeg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miro-er1 Opublikowano 1 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2013 witam Tadzio dziekiza wyemitowanie filmu tez mi sie wydaje ze to w silniku druty na zwija pekly bo to po twardym ladowaniu sie pojawilo , tadek fajny oblot, zazdroszcze . tadek a gdzie twoj oblot ??????? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Volleyboy Opublikowano 2 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2013 http://youtu.be/xaT76PjAEsY Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Volleyboy Opublikowano 8 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2013 http://youtu.be/vUKgen66DNo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Volleyboy Opublikowano 12 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2013 No ja już latałem. Tylko miałem mało kontrolowane lądowanie lada dzień odbuduje cessne i dalej w górę . Może wkońcu uda się cokolwiek nakręcić z lotów bo ostatnio nie ma chętnych na stanowisko kamerzysty Miruś czym kręcisz z pokładu? W sumie to nawet dobra jakość wyszła;) Wysłane z mojego GT-S5830 za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 12 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2013 ostatnio nie ma chętnych na stanowisko kamerzysty Znam ten ból, trzeba kamerkę montować na głowie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi