miro-er1 Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Autor Opublikowano 25 Kwietnia 2013 dzis zalozylem do mojego trenerka pakiet 11,1 volt, i zakonczyly sie z nim problemy.
idfx Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Opublikowano 25 Kwietnia 2013 a gdzie się podziała druga część śmigła ? i wogóle ... ?
miro-er1 Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Autor Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Kacper jedna wbita solidnie w skrzydło a druga wbita w kreta , ale to juz zapomnienie bo od rana wziolem sie za remont ,po ok 30 min samolot wyglada tak,
robertus Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Mógłbyś zrobić kadłub z epp 9mm, a jeśli latasz nad łąkami zdemontuj podwozie.
Bartek Piękoś Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Mógłbyś zrobić kadłub z epp 9mm, a jeśli latasz nad łąkami zdemontuj podwozie. Teraz (bazując na udawanym depronie) ma strefę kontrolowanego zgniotu Fajny model Mirku. A naprawa poszła ekspresowo. Wstawisz jakiś film z lotu?
miro-er1 Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Autor Opublikowano 26 Kwietnia 2013 sprobuje wrzucic jakis filmik a naprawa poszla szybko chociaz to wygladalo strasznie, nie bylo zle , dzis znowu byl kret ale nic sie nie stalo az bylem zdziwiony ale cos soe stalo niewiem czy ze silnikiem czy z regulatorem bo po podlaczeniu pakietu nie wydaje zasdnych dzwiekow nie liczy cel i po uruchomieniu drazka gazu silnik drzy jak by mial zwarcie jakies , niewim co zrobic. wiem Robert dzieki tak mysle by uzyc epp a podwozie zdemontuje raczej , mojemu koledze dzis caly przod odszedl przy ladowaniu i wnetrznosci wyjechaly z samolotu wszsytkie, filmiki mam ale bym musial bez glosu wrzucic a niewiem jak to zrobic bo jest troche k.... itp , napiszcie jak to zrobiec to wrzuce jakies filmiki. pozdrawiam. troche ciemno ale moze ktos cos pomoze niewiem czy to silnik padl czy ,regulator, no niestety nie wiem jak zamiescic plik z filmem , wyswietla mi sie ze plik jest zbyt duzy
Volleyboy Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Miruś jak tam latanie? edit: musisz wrzucić na you tube utwórz konto i czekamy na filmik opcje edycji tez są dostępne
miro-er1 Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Autor Opublikowano 26 Kwietnia 2013 witaj Tadek no jak widzisz na fotkache ale polatalem im latal dalej ale cos sie chyba uszkodzilo w reg albo ze silnikiem cis sie dzieje , po podlaczeniu pakietu stery chodza ale nie ma zadnego pikana z reg i po przesunieciu drazka gazu na maxa sinik brzeczy i raz daje w lewo raz w prawo co jest niewiem , ale ogolnie loty spoko tylko nie potrafie zamiescic filmikow nie mam poj ja to zrobic .i najlepiej bez glosu zeby bylo , moze cos podpowiesz a jak tam twoj migus nr 2 ?????
Volleyboy Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Opublikowano 26 Kwietnia 2013 No ja Ci nic nie powiem na temat regla co do Migusia nr 2 to się składa powoli co prawda ( pogoda się zrobiła więc jest troche mniej czasu ) ale się składa:) teoretycznie konstrukcja jest przemyślana. Czasem siadam i myślę czy wszystko jest ok I tak powoli do przodu Miguś nr 1 czeka jeszcze na porządne oblatanie ale jest już bardziej niż lepiej Edit: masz PW
miro-er1 Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Autor Opublikowano 26 Kwietnia 2013 ok tadek filmiki ci poslalem niewiem czy doszly postaraj sie je okroic z glosu
miro-er1 Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Autor Opublikowano 27 Kwietnia 2013 panowie pomoze ktos??? niewiem czy reg padl czy silnik ,objawy to brak sygnalow z reg po podlaczeniu pakietu , stery dzialaja ale silnik brzeczy i szarpie smiglem raz w lewo raz w prawo, doradzcie co zrobic .pozdrawiam.
Gość Patryk Kukliński Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Moim zdaniem jest to wina silnika , kolego najlepiej było by podłączyć inny silnik i sprawdzić. Miałem kiedyś taki sam przypadek że silnik szarpał smiglem raz w lewo raz w prawo i była to wina silnika , był przerwany przewód.
Volleyboy Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Opisywany przez Mirka problem http://www.youtube.com/watch?v=P6vdNuhRLoM&feature=youtu.be
Gość Patryk Kukliński Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Moim zdaniem jest to wina silnika i filmik to potwierdza .
Volleyboy Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Opublikowano 27 Kwietnia 2013 A tu loty http://youtu.be/-MZ8TFQ3Jeg
miro-er1 Opublikowano 1 Maja 2013 Autor Opublikowano 1 Maja 2013 witam Tadzio dziekiza wyemitowanie filmu tez mi sie wydaje ze to w silniku druty na zwija pekly bo to po twardym ladowaniu sie pojawilo , tadek fajny oblot, zazdroszcze . tadek a gdzie twoj oblot ???????
Volleyboy Opublikowano 12 Czerwca 2013 Opublikowano 12 Czerwca 2013 No ja już latałem. Tylko miałem mało kontrolowane lądowanie lada dzień odbuduje cessne i dalej w górę . Może wkońcu uda się cokolwiek nakręcić z lotów bo ostatnio nie ma chętnych na stanowisko kamerzysty Miruś czym kręcisz z pokładu? W sumie to nawet dobra jakość wyszła;) Wysłane z mojego GT-S5830 za pomocą Tapatalk
robertus Opublikowano 12 Czerwca 2013 Opublikowano 12 Czerwca 2013 ostatnio nie ma chętnych na stanowisko kamerzysty Znam ten ból, trzeba kamerkę montować na głowie
Rekomendowane odpowiedzi