Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 87
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowane grafiki

Opublikowano

Kacper jedna wbita solidnie w skrzydło a druga wbita w kreta :) , ale to juz zapomnienie bo od rana wziolem sie za remont ,po ok 30 min samolot wyglada tak,

post-12400-0-97038400-1366954438.jpg

Opublikowano

Mógłbyś zrobić kadłub z epp 9mm, a jeśli latasz nad łąkami zdemontuj podwozie.

Teraz (bazując na udawanym depronie) ma strefę kontrolowanego zgniotu :D

Fajny model Mirku. A naprawa poszła ekspresowo. Wstawisz jakiś film z lotu?

Opublikowano

sprobuje wrzucic jakis filmik a naprawa poszla szybko chociaz to wygladalo strasznie, nie bylo zle , dzis znowu byl kret ale nic sie nie stalo az bylem zdziwiony ale cos soe stalo niewiem czy ze silnikiem czy z regulatorem bo po podlaczeniu pakietu nie wydaje zasdnych dzwiekow nie liczy cel i po uruchomieniu drazka gazu silnik drzy jak by mial zwarcie jakies , niewim co zrobic.

wiem Robert dzieki tak mysle by uzyc epp a podwozie zdemontuje raczej , mojemu koledze dzis caly przod odszedl przy ladowaniu i wnetrznosci wyjechaly z samolotu wszsytkie, filmiki mam ale bym musial bez glosu wrzucic a niewiem jak to zrobic bo jest troche k.... itp :) , napiszcie jak to zrobiec to wrzuce jakies filmiki. pozdrawiam.

troche ciemno ale moze ktos cos pomoze niewiem czy to silnik padl czy ,regulator, no niestety nie wiem jak zamiescic plik z filmem , wyswietla mi sie ze plik jest zbyt duzy

Opublikowano

witaj Tadek no jak widzisz na fotkache ale polatalem im latal dalej ale cos sie chyba uszkodzilo w reg albo ze silnikiem cis sie dzieje , po podlaczeniu pakietu stery chodza ale nie ma zadnego pikana z reg i po przesunieciu drazka gazu na maxa sinik brzeczy i raz daje w lewo raz w prawo co jest niewiem , ale ogolnie loty spoko tylko nie potrafie zamiescic filmikow nie mam poj ja to zrobic .i najlepiej bez glosu zeby bylo :) , moze cos podpowiesz a jak tam twoj migus nr 2 ?????

Opublikowano

No ja Ci nic nie powiem na temat regla ;) co do Migusia nr 2 to się składa :P powoli co prawda ( pogoda się zrobiła więc jest troche mniej czasu ) ale się składa:) teoretycznie konstrukcja jest przemyślana. Czasem siadam i myślę czy wszystko jest ok :) I tak powoli do przodu :) Miguś nr 1 czeka jeszcze na porządne oblatanie ale jest już bardziej niż lepiej :)

Edit: masz PW ;)

Opublikowano

panowie pomoze ktos??? niewiem czy reg padl czy silnik ,objawy to brak sygnalow z reg po podlaczeniu pakietu , stery dzialaja ale silnik brzeczy i szarpie smiglem raz w lewo raz w prawo, doradzcie co zrobic .pozdrawiam.

Gość Patryk Kukliński
Opublikowano

Moim zdaniem jest to wina silnika , kolego najlepiej było by podłączyć inny silnik i sprawdzić. Miałem kiedyś taki sam przypadek że silnik szarpał smiglem raz w lewo raz w prawo i była to wina silnika , był przerwany przewód.

Gość Patryk Kukliński
Opublikowano

Moim zdaniem jest to wina silnika i filmik to potwierdza .

Opublikowano

witam Tadzio dziekiza wyemitowanie filmu tez mi sie wydaje ze to w silniku druty na zwija pekly bo to po twardym ladowaniu sie pojawilo , tadek fajny oblot, zazdroszcze .

tadek a gdzie twoj oblot ???????

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

No ja już latałem. Tylko miałem mało kontrolowane lądowanie :D lada dzień odbuduje cessne i dalej w górę ;). Może wkońcu uda się cokolwiek nakręcić z lotów bo ostatnio nie ma chętnych na stanowisko kamerzysty :(

Miruś czym kręcisz z pokładu? W sumie to nawet dobra jakość wyszła;)

Wysłane z mojego GT-S5830 za pomocą Tapatalk

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.