astarrot Opublikowano 24 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2013 Witam Zakupilem dzisiaj okazyjnie taki oto model samolotu czy ktoś wie co to jest za samolot??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
astarrot Opublikowano 25 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2013 wITAM Nikt nie wie??? moze chociaż do jakiego modelu jest on podobny??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MASK Opublikowano 26 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2013 Zapodaj zdjęcie silnika i innych jelitaliów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
astarrot Opublikowano 26 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2013 Chodzi mi bardziej o to czy to jest mustang, yak czy jakis innym samolot. Silnik to jakis MVVS ale nie mam teraz dostępu do samolotu i nie moge zrobic zdjęć Model zakupilem na pchlim targu Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noker Opublikowano 26 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2013 Z wyglądu mi przypomina coś na uwięzi, a sam kształ kadłuba sugeruje coś a'la racer lub pylon. nieważne jak się nazywa, ważne żeby fajnie latał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leszek-bart Opublikowano 26 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2013 Witam . To jest model RC a nie na uwięzi . Pewnie jakaś prywatna twórczość . A nazywa się Flambart . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
utopia Opublikowano 26 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2013 Witam Zakupilem dzisiaj okazyjnie taki oto model samolotu czy ktoś wie co to jest za samolot??? Skoro sam nie wiesz co zakupiłeś to gdzie ta okazyjność ? No ale jak koniecznie chcesz poprawić sobie samopoczucie- to faktycznie to była okazja ! To nic ze nielot ale tani był Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psiwak Opublikowano 26 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2013 czy ktoś wie co to jest za samolot??? A nazywa się Flambart . Nic dodac nic ujac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi