jetfan Opublikowano 17 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2007 Witam Wszystkich uzaleznionych od rc! Mam pytanie jak w tytule. Np.: taki motorek: http://www.rcabc.com/product_info.php?cPath=11_46&products_id=343 nie wygląda może bardzo efektownie ale cena jest OK. Próbowałem znaleźć opinie na innych forach i są, powiedzmy, bardzo różne. Ale może ktoś z Was doświadczalnie i osobiście to sprawdził? Cena jest bardzo atrakcyjna więc z pewnością ktoś się już skusił... Pozdrawiam, jetfan Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
instruktor Opublikowano 17 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2007 Cena kusi ale silnik kaprysi ,bywa trudny w rozruchu i czasem w regulacji.Wymieniłem te rzeczy z którymi męczył się kolega . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
japim Opublikowano 17 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2007 Cena kusi ale silnik kaprysi ,bywa trudny w rozruchu i czasem w regulacji.Wymieniłem te rzeczy z którymi męczył się kolega . Czy trochę więcej na ten temat? Ile silnik ma wylatane, litrów przepalone. Jeżeli to silnik AR to ww objawy mogą trochę potrwać i do momentu końcowego dotarcia mogą być jazdy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
instruktor Opublikowano 17 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2007 Silnik po dotarciu wylatane niewiele więcej "kombinował "na lotnisku niż latał ,potem zmienił na OS-a i skończyły się kłopoty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAT Opublikowano 10 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2008 Mam silnik JBA 52, kupiłem go używanego razem z modelem, jest ponoć po jakiś 5l paliwa i muszę powiedzieć że średnio jestem z niego zadowolony. Nie raz mi zgasł w powietrzu, nie potrafię go wyregulować żeby ładnie pracował w każdym zakresie obrotów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
instruktor Opublikowano 10 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2008 czyli dokładnie to samo co tamten Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radek872 Opublikowano 30 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2008 Wymienic na OS maxa i cieszyc sie z latania nowy 46AX kosztuje 399zł na allegro mozna ustrzelic za 200zł w dobrym stanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
instruktor Opublikowano 30 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2008 Radek - uprzejmie dziękujemy za takie rady.W stosunku do jednego pana zastosowałem ignorowanie ale na szczęscie zniknął z forum .Robisz wszystko abym Ciebie dołączył do tej listy jako nr 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.