jetfan Posted December 17, 2007 Posted December 17, 2007 Witam Wszystkich uzaleznionych od rc! Mam pytanie jak w tytule. Np.: taki motorek: http://www.rcabc.com/product_info.php?cPath=11_46&products_id=343 nie wygląda może bardzo efektownie ale cena jest OK. Próbowałem znaleźć opinie na innych forach i są, powiedzmy, bardzo różne. Ale może ktoś z Was doświadczalnie i osobiście to sprawdził? Cena jest bardzo atrakcyjna więc z pewnością ktoś się już skusił... Pozdrawiam, jetfan
instruktor Posted December 17, 2007 Posted December 17, 2007 Cena kusi ale silnik kaprysi ,bywa trudny w rozruchu i czasem w regulacji.Wymieniłem te rzeczy z którymi męczył się kolega .
japim Posted December 17, 2007 Posted December 17, 2007 Cena kusi ale silnik kaprysi ,bywa trudny w rozruchu i czasem w regulacji.Wymieniłem te rzeczy z którymi męczył się kolega . Czy trochę więcej na ten temat? Ile silnik ma wylatane, litrów przepalone. Jeżeli to silnik AR to ww objawy mogą trochę potrwać i do momentu końcowego dotarcia mogą być jazdy.
instruktor Posted December 17, 2007 Posted December 17, 2007 Silnik po dotarciu wylatane niewiele więcej "kombinował "na lotnisku niż latał ,potem zmienił na OS-a i skończyły się kłopoty
MAT Posted January 10, 2008 Posted January 10, 2008 Mam silnik JBA 52, kupiłem go używanego razem z modelem, jest ponoć po jakiś 5l paliwa i muszę powiedzieć że średnio jestem z niego zadowolony. Nie raz mi zgasł w powietrzu, nie potrafię go wyregulować żeby ładnie pracował w każdym zakresie obrotów.
radek872 Posted January 30, 2008 Posted January 30, 2008 Wymienic na OS maxa i cieszyc sie z latania nowy 46AX kosztuje 399zł na allegro mozna ustrzelic za 200zł w dobrym stanie
instruktor Posted January 30, 2008 Posted January 30, 2008 Radek - uprzejmie dziękujemy za takie rady.W stosunku do jednego pana zastosowałem ignorowanie ale na szczęscie zniknął z forum .Robisz wszystko abym Ciebie dołączył do tej listy jako nr 2
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.