miro-er1 Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2013 witam Robert mam plany w pliku jpg a chcial bym je wydrukowac w pdf ale nie umiem tego uczynic pomozesz mi cos moze dasz rade je czyms przetworzyc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
f-150 Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2013 PDF Creator Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miro-er1 Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2013 wojtek ja mam ten creator ale nie moge tego przetworzyc ja masz i mozesz to przetworz ten plik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
f-150 Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2013 A po co chcesz go konwertować.Otwierasz w jakimkolwiek programie obsługującym JPG i dajesz drukuj.Jako drukarkę wybierasz PDF Creator i masz PDF wydrukowanego Fotografia na całej stronie.pdf Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miro-er1 Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2013 dla ciebie to takie proste ale dla mnie natomiast juz nie bo ja musze najpierw podzielic przed wydrukiem w odpowiedniej skali , ale ok chciales mi pomóc dzieki, pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
f-150 Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Masz w załączniku plik.Skalę podajesz przy drukowaniu.Jeżeli nie mieści się na A4 to możesz drukować wybranymi fragmentami. Jeżeli chcesz go przekonwertować to w PDF Creator wybierasz dokument-dodaj-wybierasz plik (jeżeli go nie widzi to na dole wybierz wszystkie pliki) -podajesz rozmiar papieru-rozdzielczość DPI-naciskasz drukuj-pojawia się ramka z nazwą piliku-na dole naciskasz zapisz i masz PDF Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miro-er1 Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2013 nie mam takich opcji jak ty piszesz , nie chce sie zaglebiac w komputerze poprostu chce by to ktos przetworzyl i udostepnil mi , to wiele prostrze dla mnie niz nauka drukowania sciagania niepotrzebnych programow programikow i zasniecania komputera , ale dzieki za probe pomocy, pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
f-150 Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2013 W poście 162 masz już przekonwertowany przeze mnie plik. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miro-er1 Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2013 super serdeczne dzieki to zaoszczedzilo mi dosc sporo czasu, pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2013 nie mam takich opcji jak ty piszesz , nie chce sie zaglebiac w komputerze poprostu chce by to ktos przetworzyl i udostepnil mi , to wiele prostrze dla mnie niz nauka drukowania sciagania niepotrzebnych programow programikow i zasniecania komputera , ale dzieki za probe pomocy, pozdrawiam. Mam nadzieję, że lepsze podejście do rozwiązywania problemów będziesz miał budując ten model. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madrian Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Swoją drogą, z tego można coś zbudować? Myślałem, że ktoś zrobił plan wektorowy i zapisał jako JPG. A tu widzę rysunek małego dziecka, odręcznie. Przecież po zmianie skali do wydruku to się wszystko rozjedzie i rozmyje. Skalowane elementy, zdaje się wpusty, żeberka. Nic nie trzyma normy i skali. Ja bym osobiście z czegoś takiego nic nie budował. Jeżeli to twoje dzieło, to przerysuj je po prostu w jakimś programie typu CAD. Jest parę darmowych. Druk takiego pliku wektorowego na formacie A0 to koszt całych 10zł w punkcie ksero. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
f-150 Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2013 A tu widzę rysunek małego dziecka, odręcznie. A ja widzę powiększony mały JPG Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PK999 Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2013 A ja widzę powiększony mały JPG I to strzał w 10. Obraz pochodzi z tej strony: http://docu-and-info...modell/album153 i tak jak piszecie wcześniej, na podstawie tylko tego nic się nie zdziała. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi