miro-er1 Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Opublikowano 6 Kwietnia 2013 witam Robert mam plany w pliku jpg a chcial bym je wydrukowac w pdf ale nie umiem tego uczynic pomozesz mi cos moze dasz rade je czyms przetworzyc
miro-er1 Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Autor Opublikowano 6 Kwietnia 2013 wojtek ja mam ten creator ale nie moge tego przetworzyc ja masz i mozesz to przetworz ten plik
f-150 Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Opublikowano 6 Kwietnia 2013 A po co chcesz go konwertować.Otwierasz w jakimkolwiek programie obsługującym JPG i dajesz drukuj.Jako drukarkę wybierasz PDF Creator i masz PDF wydrukowanego Fotografia na całej stronie.pdf
miro-er1 Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Autor Opublikowano 6 Kwietnia 2013 dla ciebie to takie proste ale dla mnie natomiast juz nie bo ja musze najpierw podzielic przed wydrukiem w odpowiedniej skali , ale ok chciales mi pomóc dzieki, pozdrawiam.
f-150 Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Masz w załączniku plik.Skalę podajesz przy drukowaniu.Jeżeli nie mieści się na A4 to możesz drukować wybranymi fragmentami. Jeżeli chcesz go przekonwertować to w PDF Creator wybierasz dokument-dodaj-wybierasz plik (jeżeli go nie widzi to na dole wybierz wszystkie pliki) -podajesz rozmiar papieru-rozdzielczość DPI-naciskasz drukuj-pojawia się ramka z nazwą piliku-na dole naciskasz zapisz i masz PDF
miro-er1 Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Autor Opublikowano 6 Kwietnia 2013 nie mam takich opcji jak ty piszesz , nie chce sie zaglebiac w komputerze poprostu chce by to ktos przetworzyl i udostepnil mi , to wiele prostrze dla mnie niz nauka drukowania sciagania niepotrzebnych programow programikow i zasniecania komputera , ale dzieki za probe pomocy, pozdrawiam.
f-150 Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Opublikowano 6 Kwietnia 2013 W poście 162 masz już przekonwertowany przeze mnie plik.
miro-er1 Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Autor Opublikowano 6 Kwietnia 2013 super serdeczne dzieki to zaoszczedzilo mi dosc sporo czasu, pozdrawiam
robertus Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Opublikowano 7 Kwietnia 2013 nie mam takich opcji jak ty piszesz , nie chce sie zaglebiac w komputerze poprostu chce by to ktos przetworzyl i udostepnil mi , to wiele prostrze dla mnie niz nauka drukowania sciagania niepotrzebnych programow programikow i zasniecania komputera , ale dzieki za probe pomocy, pozdrawiam. Mam nadzieję, że lepsze podejście do rozwiązywania problemów będziesz miał budując ten model.
madrian Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Swoją drogą, z tego można coś zbudować? Myślałem, że ktoś zrobił plan wektorowy i zapisał jako JPG. A tu widzę rysunek małego dziecka, odręcznie. Przecież po zmianie skali do wydruku to się wszystko rozjedzie i rozmyje. Skalowane elementy, zdaje się wpusty, żeberka. Nic nie trzyma normy i skali. Ja bym osobiście z czegoś takiego nic nie budował. Jeżeli to twoje dzieło, to przerysuj je po prostu w jakimś programie typu CAD. Jest parę darmowych. Druk takiego pliku wektorowego na formacie A0 to koszt całych 10zł w punkcie ksero.
f-150 Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Opublikowano 7 Kwietnia 2013 A tu widzę rysunek małego dziecka, odręcznie. A ja widzę powiększony mały JPG
PK999 Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Opublikowano 7 Kwietnia 2013 A ja widzę powiększony mały JPG I to strzał w 10. Obraz pochodzi z tej strony: http://docu-and-info...modell/album153 i tak jak piszecie wcześniej, na podstawie tylko tego nic się nie zdziała.
Rekomendowane odpowiedzi