ahaweto Opublikowano 30 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2013 KOLEDZY-MODELARZE, jest o co walczyć w konkursie na celność lądowania. Organizator p. Jan dla pierwszych trzech zawodników ufundował piękne puchary i drobne akcesoria modelarskie. Dla zwycięzcy. Następnych dziesięciu zawodników w kolejności zajętych miejsc otrzyma zestawy promocyjne miasta Złotów. Lądowisko już gotowe. Wykoszone koło o średnicy ok. 90m. Dla każdego gościa - grochówka z wkładką. Będzie też gril i inne "majonezy" Zapraszamy! PS. Krzysztof, troszkę dalej. Jakież 300m w dół, wzdłuż drogi na twojej mapce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin15 Opublikowano 1 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2013 Przyjade na pewno.Mama upiecze ciasto i sałatka też się znajdzie. Mam prośbę czy mógł by ktoś wziąc na zlot wyważarke do śmigieł oraz tulejki cętrujące? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ahaweto Opublikowano 1 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2013 Wezmę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość awiatik sosno Opublikowano 1 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2013 O jakie ładne trofea, może uda się któreś dołączyć do kolekcji :D :D :D :D Jutro się będę starał. To do miłego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad_P Opublikowano 1 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2013 No jak tam polatali bo my w Michałkowie sporo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość horn3t Opublikowano 1 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2013 No jak tam polatali bo my w Michałkowie sporo. Konrad ale to dopiero jutro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad_P Opublikowano 1 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2013 Konrad ale to dopiero jutro A,,, sorry . Faktycznie bo sam myślałem całkiem poważnie o przyjeździe. Kurde trochę daleko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ahaweto Opublikowano 1 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2013 Gdybyś rano się wypuścił... to tak od razu do domu byśmy cię nie odesłali. Przecież pojutrze Święto. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad_P Opublikowano 1 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2013 Adam jeszcze się zastanawiam. Bardzo bym chciał z wiadomego powodu. Cały czas negocjuje z żoną ale idzie mi źle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ahaweto Opublikowano 1 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2013 Masz jeszcze całą noc przed sobą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BoNzo Opublikowano 2 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2013 I ja się stawie, zabiorę ze sobą młode przyszłe pokolenie modelarzy z rodzinką. A co do pogody to jako modelarz zawsze patrze na to: http://new.meteo.pl/um/php/meteorogram_id_um.php?ntype=0u&id=2712 pozdrawiam do zobaczenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość horn3t Opublikowano 2 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2013 Byliśmy skromną ekipą na pikniku jak zwykle wzorowa organizacja, ładne lotnisko i miła modelarska atmosfera. Dziękujemy organizatorom. Był konkurs na celność lądowania dwa puchary z trzech trafiły do Bydgoszczy gratulacje dla zwycięzców Krzysiek C. 1 miejsce, Konstanty P. 2 miejsce (Sośno) Damian B. 3 miejsce. 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaszalu Opublikowano 2 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2013 Gratulacje z okazji zorganizowania fajnej imprezy ! Może następnym razem uda mi się wybrać !! Pozdrowienia dla Wszystkich ! Ps ! Fajne modele !! De Havilland .... poezja ,,,,,i to jeszcze z Saito ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ahaweto Opublikowano 2 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2013 Krzysiu piękne zdjęcia. Dziękujemy wszystkim kolegom-modelarzom którzy tak licznie pojawili się na pikniku. Gratuluje p. Janowi za przygotowanie spotkania. Do ekipy z Bydgoszczy mam uwagę za mało skosztowali wiktuałów które przygotowaliśmy Osobne podziękowania dla p. Andrzeja który profesjonalnie przeprowadził konkurs na celność lądowania, oraz za konferansjerkę która bardzo przybliżyła laikom nasze hobby. Niestety zabrakło wśród nas p. Prezesa Henia, ale trzymam go za słowo że jeszcze w tym roku się spotkamy. Kilka zdjęć które wykonałem. Do zobaczenia za rok. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DJDIT Opublikowano 2 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2013 Nareszcie po długiej zimie spotkałem wszystkich kolegów czego mi bardzo brakowało. Mimo, że byłem totalnie zmęczony i wykończony po 12h nocce i 2h snu jestem zadowolony z imprezy choć pogoda mogła by lepiej dopisać. Dziękuję wszystkim którzy przyczynili się do zorganizowania imprezy, za domową atmosferę, poczęstunek i porządek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość horn3t Opublikowano 2 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2013 Do ekipy z Bydgoszczy mam uwagę za mało skosztowali wiktuałów które przygotowaliśmy Zasmakowaliśmy w pucharach a na deser w super grochówce z wkładką. Jeszcze raz dziękuję za miła atmosferę i była okazja spotkać się ze starymi znajomymi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin15 Opublikowano 2 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2013 Świetna impreza i organizacja. Wielkie podziękowania dla organizatorow i wszystkich, którzy przybyli z dalszych i bliższych zakątków Polski. P.S. Proszę o kontakt na pw Marcina Kozłowskiego w celu odebrania nagrody. P.S. 2 Fajny kubek... właśnie piję herbatkę . . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Loczek1392 Opublikowano 2 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2013 Z żoną i córką bardzo gorąco dziękujemy za fajną imprezę,za poczęstunek i miłą atmosferę choć pogoda była jaka była,zawsze mogło być gorzej.Właśnie,fajny kubek testuję go kawą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
herobert Opublikowano 2 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2013 Ja także bardzo dziękuję za super piknik, organizacje i atmosfere i za rok też na pewno będę. Ja także bardzo dziękuję za super piknik, organizacje i atmosfere i za rok też na pewno będę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krankor Opublikowano 3 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2013 Wielkie dzięki za całą organizację imprezy i poczęstunek. Było bardzo miło spotkać się z Kolegami z modelarzami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi