RobertK Opublikowano 22 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2013 Piękny model Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hubert_tata Opublikowano 10 Listopada 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2013 Zostało jeszcze trochę roboty, ale już widać sposób "malowania" 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
f-150 Opublikowano 10 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2013 I to jest to co tygryski lubią najbardziej.Piękna klasyka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majula7 Opublikowano 10 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2013 Hubert pospiesz się, bo makaron grodzi lotnisko i od środy to o lataniu będzie można zapomnieć. Oblot proponuję zrobić jutro o 13 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hubert_tata Opublikowano 18 Listopada 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2013 Hubert pospiesz się, bo makaron grodzi lotnisko i od środy to o lataniu będzie można zapomnieć. Oblot proponuję zrobić jutro o 13 Tydzień temu model nie był gotowy, a i ja miałem się kiepsko (z bólu ledwo stałem, co sam widziałeś na lotnisku). Dzisiaj skończyłem model; brakuje jedynie odbiornika i kołpaka. No i silnik jeszcze nie odpalany. Ale może już w ten weekend będzie oblot PS Waga bez paliwa około 2,7kg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
f-150 Opublikowano 18 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2013 To dość lekki jak na takie wymiary.Będzie ładnie latał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hubert_tata Opublikowano 13 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2014 No i po oblocie. W pierwszym locie model ostro zadzierał, zakres trymowania się skończył i latałem na oddanym sterze. Oczywiście tylne wyważenie powodowało niezłe pompowanie - ale jakoś wrócił na ziemię. Przyczepiona nad silnikiem nasadka klucza do kół (150g) znacznie poprawiła właściwości w drugim locie. Oba lądowania były w wysokiej trawie, obok pasa ale podwozie pięknie się spisało. Również silnik pali elegancko, tylko słabiutki bo pyrka na bogatej mieszance - docieranie w locie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majula7 Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2014 a tak to lata https://www.youtube.com/watch?v=8syKiHJQUNg a tak ląduje https://www.youtube.com/watch?v=ccMvOrNVqhk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karand Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2014 "Ten film jest prywatny" :-( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pietka Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Patryk, udostępnij te filmy. Youtube nie chce puścic............. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majula7 Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2014 sorki już, coś się tuba nie tak rozwija jak trzeba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi