instruktor Opublikowano 28 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2007 jeżeli chcesz to mogę podesłac próbkę blachy,jeżeli się nada to masz ją odemnie na cały model "za dobre słowo" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Irek M Opublikowano 28 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2007 eze - chyba nie zdajesz sobie sprawy co to jest blacha aluminiowa 0,5mm !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eze Opublikowano 29 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2007 Jak by można bylo oblukać tę folię .Jestem zainteresowany oczywiscie pokrywam koszty transportu .Potrzebował bym tylko kawalek zeby sprawdzic jak da sie na tym pracowac i czy niebedzie za ciezkie dla modelu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Henryk S. Opublikowano 29 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2007 Ja w modelu RWD6 pokryłem przód kadłuba,blachą aluminiową około 0,15 mm jest to niedokładna grubość gdyż mierzyłem suwmiarką. Taka blach jest używana do produkcji pater w przemyśle garmażeryjnym,jest ona twardsza niż czyste aluminium. Patery kupiłem w hurtowni z opakowaniami jednorazowymi. Jest to patera o kształcie owalnym i gładkim spodem nie wytłaczanym. Nie pamiętam wymiarów ale około 60cm długości i 30 szerokości. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RobertK Opublikowano 30 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2007 Ktoś potrzebuje blachy ofsetowej ? Ja potrzebuję Z takiej blachy wykonuję ekran "schubrury" silnika odrzutowego Na zdięciu widać szczątkowe :-( zabezpieczenie serw taką właśnie blachą Pozdrawiam Robert Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
symon5 Opublikowano 30 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2007 przy tej wielkości modelu ,gdy okleisz go blachą 0,5 alu zastanawiam się jaki napęd do niego zastosujesz . pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.