Wojtek I Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Wojtku, przy spływie jest rozpórka tylko na fotce zasłania ją kaseta bagnetu, a węzeł kółko-kadłub-skrzydł wzmocniony jest szkłem i węglem czego nie widać na fotkach, ale tak jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek I Opublikowano 12 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2014 Mała poprawka na ogonie (myślę że, na plus - w dymku widać jak było) i można zabierać się za szpachlowanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek I Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Niech radość ze zwycięstwa Życia nad śmiercią napełnia Każdego w te WIELKANOCNE Święta. Z najlepszymi życzeniami Wojtek Krosno, Wielkanoc 2014 r. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek I Opublikowano 2 Maja 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2014 Kolejny mały krok wykonany, właśnie skończyłem polerowanie kadłuba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek I Opublikowano 3 Maja 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2014 Po wielu przymiarkach doszedłem do czegoś takiego: Materiał wyjściowy Efekt: 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_BRODA_ Opublikowano 4 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2014 Bardzo ładna ta Mucha. A jeśli mam się bawić w porównaj dwa obrazki to na czerwono trzeba nos kadłuba zroboć ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
molej Opublikowano 4 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2014 Jaką folią oklejałeś skrzydła? Jak dobrałeś lakier na kadłub pod kolor? Możesz podać nr-y/nazwy foli/farby jeśli takie są? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek I Opublikowano 4 Maja 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2014 _BRODA _ nosek będzie oklejony, jeszcze płoza, napis STANDARD itp. Folia to zwykły Oracover http://www.modelmaking.pl/ires/oferta/2/10/938/ , a lakier dostaniesz w każdej mieszalni lakierów samochodowych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek I Opublikowano 17 Maja 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2014 Dokończyłem malowanie i nie mogłem się powstrzymać aby zobaczyć jak to wygląda w jednym kawałku. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nadgi Opublikowano 17 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2014 Genialnie wyszło, aż szkoda latać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepcio Opublikowano 17 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2014 Brawo Wojtek!!!!!!! Mucha nie siada..Zazdroszczę Tobie tak pięknie wykonanego modelu. Aż strach się bać aby oblatać takie cacko i nie uszkodzić. Jak Ty to zrobiłeś ,że przy tak makietowym wykonaniu niczego w tej kabinie nie widać(serwa ,zasilanie ,odbiornik ,balast itp.) Czary jakieś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polpakpol Opublikowano 17 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2014 Ja to was podziwiam, że nie strach wam latać modelem bez silnika aż muszę kiedyś spróbować Model piękny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek I Opublikowano 22 Maja 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2014 No i mam "Muchy dwa". 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Volleyboy Opublikowano 22 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2014 Normalnie bomba choć jak patrze na zdjęcie to wydaje mi się że "maluszek" nie dość że ładniejszy to na pewno o wiele lepiej wykonany niż oryginal gratuluję wspaniałego modelu Wysłane z mojego GT-I9300 za pomocą Tapatalk 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tom Opublikowano 28 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2014 Gratuluję pięknego modelu i wytrwałości. Naprawdę jest co oglądać i podziwiać. Pozdrawiam Tomek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mr.suchy Opublikowano 28 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2014 Bardzo fajnie wykonany model. Szkoda że nie wrzuciłeś więcej zdjęć z procesu tworzenia kabiny. Był już oblot ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zolty Opublikowano 28 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2014 Bardzo ladny model czy nosek malucha nie powinien byc bardziej czerwony? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek I Opublikowano 28 Maja 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2014 Witam. Oblotu jeszcze nie było, bo dopiero kończę płozę przednią, wtedy wyważenie i można będzie myśleć o oblocie. A co do noska to na małego nie da się żywcem przenieść malowania, przemiarki robiłem do różnych wielkości noska i ta najlepiej wygląda. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kamyczek_RC Opublikowano 30 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2014 Zjadłeś kolego napis pod skrzydłem . Ale i tak wygląda ładnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek I Opublikowano 30 Maja 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2014 Kamil, nie zjadłem, jest w trakcie, tak jak płoza przednia i parę innych drobiazgów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi