Paweł Prauss Opublikowano 9 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2013 Ok, daj znać jak toto będzie działało jak trzeba (rachunek ekonomiczny mile widziany)........... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Irek M Opublikowano 9 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2013 Wszystkie cześci do tego silnika są do nabycia. Link miałem tak na wszelki wypadek gdybym coś wymieniał w moim. Nie mogę go już trafić ale wpisz w google nazwę silnika plus części - w odpowiednim języku - to wyskoczy. Nie jestem pewien czy to czasem nie była strona Toni Clark... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł Prauss Opublikowano 9 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2013 Odpowiedni język=chiński? Ale w jakim narzeczu? Wschodniomandżurski, południowochiński... czy jakiś tam takiś....albo prawie podobny i tak nikt u nas się nie pokapuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
awiator Opublikowano 9 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2013 Miałem podobny problem,pomógł fachowiec z serwisu kosiarek,podkaszarek,pił spalinowych http://pfmrc.eu/index.php?/topic/18524-gf-45-zagadka/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Irek M Opublikowano 9 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2013 Odpowiedni język=chiński? Ale w jakim narzeczu? Wschodniomandżurski, południowochiński... czy jakiś tam takiś....albo prawie podobny i tak nikt u nas się nie pokapuje. Gdybyś chwilę pomyślał to doszedłbyś do tego, że chodzi o jęz. angielski. Chyba, że to za trudne było... Rast - to nie ta strona, o którą mi chodziło ale też może być pomocna http://www.toni-clark.com/index_en.htm Silniki te oferuje/oferował Nastik więc moze ci coś sprowadzi lub posiada na stanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rast Opublikowano 9 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2013 dzięki za pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł Prauss Opublikowano 10 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2013 Gdybyś chwilę pomyślał to doszedłbyś do tego, że chodzi o jęz. angielski. Chyba, że to za trudne było... Rzeczywiście byłem w błędzie, poszukałem tu i tam no i doszedłem do następujących wniosków, jako że silnik produkuje Japońska firma logicznie rzecz ujmując powinno chodzić o język japoński, ale to moja logika...Czy rzeczywiście produkują jeszcze jakieś silniczki poza Chinami? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi