Arni Opublikowano 3 Marca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2014 Niedziela na żwirowni . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 4 Marca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2014 I polatali z kierownikiem na wschodniej . 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 8 Marca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2014 Żwirownia w rytmie F3F ,filmik autorstwa Christophera http://www.youtube.com/watch?v=W0vGSF9FxyA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 22 Marca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2014 Żwirownia 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 23 Marca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2014 Dzisiejsza termiczna pogoda przyciągnęła na łąkę fanów szybowania odbył się nawet oblot Irka Ventusa . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Irek M Opublikowano 23 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2014 Arni a tu masz chyba najlepsze dzisiejsze zdjęcie - poklatkowo wychodzi extra. Jak to się już opatrzy to wrzucę kolejne extra Fotka oddaje wielkość modelu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 23 Marca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2014 Super ujęcie dzięki Irku , a jak tam maila odebrałeś ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Irek M Opublikowano 23 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2014 Jeszcze nie zaglądałem do mailowa ale dodaję dwie następne: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 23 Marca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2014 A zapomniałem się zapytać o nazwę tej Twojej kamerki bo robi naprawdę dobre zdjęcia jak możesz to mi napisz . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Irek M Opublikowano 23 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2014 Mobius - hit ostatnich miesięcy ale Over cośtam też robi ardzo dobre nie wspominająco gopro. Mogłeś mówić wcześniej bo idą do mnie nowiutkie mobiusiki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 23 Marca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2014 Mogłeś mówić wcześniej bo idą do mnie nowiutkie mobiusiki. No widzisz teraz już po frytach . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Irek M Opublikowano 23 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2014 No nie tak do końca - na mobiusach chciałem trochę zarobić na odbiornik Optima bo u nas są bardzo drogie. W ostateczności mogę kupić ci po kosztach - jakieś 209zł z przesyłką do kraju. Na allegro kupisz je od 320zł do 280 paru. A tak musieliśmy bronić przed obcymi podejścia do lądowania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 23 Marca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2014 No nie tak do końca - na mobiusach chciałem trochę zarobić na odbiornik Optima bo u nas są bardzo drogie. W ostateczności mogę kupić ci po kosztach - jakieś 209zł z przesyłką do kraju. Na allegro kupisz je od 320zł do 280 paru. A tak musieliśmy bronić przed obcymi podejścia do lądowania Ha ha żeś mi żonę do armi powołał . Trzeba było przerwać podejście do lądowania . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Irek M Opublikowano 23 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2014 No widzisz - Ty nie miałeś zaufania do strzelającej żony, a ja miałem stając się nieruchomym celem :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek67 Opublikowano 23 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2014 Dzięki koledzy za wspólne loty, dodaję jeszcze parę fotek. Było super, mam nadzieję, że wkrótce znowu się spotkamy! Pozdrawiam Krzysiek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 30 Marca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2014 Dziś pogoda bajka udało się nam polatać w większym gronie . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mars_2000 Opublikowano 30 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2014 A gdzie jest uwieczniony finał lądowania Fokkera ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 30 Marca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2014 A gdzie jest uwieczniony finał lądowania Fokkera ? Zobacz PW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mars_2000 Opublikowano 30 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2014 Dzięki Auć chciałoby się powiedzieć . Ale wygląda, że chyba mocnych uszkodzeń nie było. Ja dzisiaj za to zacząłem sezon od....doprowadzania moich samolotów do używalności po "hibernacji" zimowej Mam nadzieję, że za tydzień, też będzie tak ładnie i wówczas już pojadę na lotnisko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 30 Marca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2014 Dzięki Auć chciałoby się powiedzieć . Ale wygląda, że chyba mocnych uszkodzeń nie było. Ja dzisiaj za to zacząłem sezon od....doprowadzania moich samolotów do używalności po "hibernacji" zimowej Mam nadzieję, że za tydzień, też będzie tak ładnie i wówczas już pojadę na lotnisko. Strat żadnych poza złamanym śmigłem jednak Irek buduje mocne modele Za to ja dziś utopiłem w rowie FT Racera bo skończył się pakiet akurat na wodą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi