Arni Opublikowano 18 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2014 Dziś bajeczna wschodnia jak widać po minie kierownika , F3F to je to . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Dziś wschodnia z lekką odchyłką . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Irek M Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Pogoda do latania idealna; ciepło z lekkim wietrzykiem. Jak się uda to jutro oblatuję tego : Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Pogoda do latania idealna; ciepło z lekkim wietrzykiem. Jak się uda to jutro oblatuję tego : No pogoda super , a gdzie będziesz oblatywał model ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Irek M Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Jeśli dojdzie do oblotu to w Bobowie koło Starogardu Gdańskiego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Jeśli dojdzie do oblotu to w Bobowie koło Starogardu Gdańskiego. I jak Irek oblatałeś Fockera ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 3 Maja 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2014 Piątkowy Klif . 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Irek M Opublikowano 3 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2014 W piątek wiało więc pewnie mieliście tam Raj na Ziemi . Z przyczyn niezależnych ode mnie nie oblatałem Nieuporta nie Fokkera ale za chwilę zabieram do garażu i odpalam już na skręconym płatowcu po ostatnich poprawkach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 3 Maja 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2014 W piątek wiało więc pewnie mieliście tam Raj na Ziemi . Z przyczyn niezależnych ode mnie nie oblatałem Nieuporta nie Fokkera ale za chwilę zabieram do garażu i odpalam już na skręconym płatowcu po ostatnich poprawkach. Oj wiało dziś powtórka , to kiedy oblot Nieuporta może bym wpadł na oblot ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Irek M Opublikowano 3 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2014 Teraz to już raczej nie za szybko oblot, chyba że spróbuję samemu. Ale to chyba pestka w porównaniu z moim pierwszym w życiu oblotem cudzego modelu: bez lotek, gaz po lewej... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 4 Maja 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2014 Wczorajszy słaby klif w doborowym towarzystwie mistrzów F3F-u Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 7 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2014 Sky Surfer 2000 Okolice Pucka i Moście Błota 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek67 Opublikowano 7 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2014 Cześć, widzę że masz Arni jakiś nowy sprzęt? I w dodatku robi fotki z góry. Fajne Pozdrawiam Krzysiek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 7 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2014 Cześć, widzę że masz Arni jakiś nowy sprzęt? I w dodatku robi fotki z góry. Fajne Pozdrawiam Krzysiek. A no mam zanabyłem od Darka z sąsiedniego forum . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Irek M Opublikowano 7 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2014 I znowu nie udało się na DLG ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaszalu Opublikowano 10 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2014 Arni - fajne foty ! Aż się moja żeglarsko - lotnicza dusza raduje jak na nie patrzę !! :) Ale masz blisko do zatoki !! Polatało by się w tych klimatach ... Pozdrowienia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 11 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2014 Arni - fajne foty ! Aż się moja żeglarsko - lotnicza dusza raduje jak na nie patrzę !! :) Ale masz blisko do zatoki !! Polatało by się w tych klimatach ... Pozdrowienia A w czym problem wakacje się zbliżają wpadaj na urlopik ,do zatoki jest 3 km . Pozdrawiam 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaszalu Opublikowano 11 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2014 Dzięki za propozycję - muszę pomyśleć !! Pozdrowienia ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 15 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2014 I kolejna niedziela zaliczona Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek67 Opublikowano 15 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2014 No to sobie polataliście . Twój nowy modelik Arni, też śmiga aż miło. Ja niestety jestem na razie uziemiony, może w przyszły weekend uda się polatać. Pozdrawiam Krzysiek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi