Arni Opublikowano 15 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2014 No to sobie polataliście . Twój nowy modelik Arni, też śmiga aż miło. Ja niestety jestem na razie uziemiony, może w przyszły weekend uda się polatać. Pozdrawiam Krzysiek. A no polataliśmy Krzysiu było super jak to mówi kierownik "bajka" , a Millenium - tnie ostro nie mogę się doczekać klifu , ale był dziś nowy szybowiec tzn stary ale odnowiony Delifin 2,5 m zbudowany w 90 r , a za tydzień wpadniesz do nas ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek67 Opublikowano 15 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2014 Właśnie widzę, że to jakaś starsza konstrukcja, miałem nawet na końcu języka pytanie co to za modelik. Za tydzień chętnie wpadnę, myślę, że rodzinka pozwoli, oby tylko pogoda dopisała. Pozdrawiam Krzysiek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 15 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2014 Właśnie widzę, że to jakaś starsza konstrukcja, miałem nawet na końcu języka pytanie co to za modelik. Za tydzień chętnie wpadnę, myślę, że rodzinka pozwoli, oby tylko pogoda dopisała. Pozdrawiam Krzysiek. Trzeba proboszczowi na tacę coś sypnąć na tą pogodą , bo żeśmy się dawno nie widzieli . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 26 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2014 Kamera na pokładzie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 28 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2014 Dziś wschodnia z guru F3F-u niestety wygonił nas deszcz ale i tak wylatane po 40 min na łebka 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaszalu Opublikowano 6 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2014 Loty nad Zatoką - MIODZIO ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 27 Lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2014 Red Bull na wschodniej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 30 Lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2014 Wschodnia plażing Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 3 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2014 Wschodnia powtórka 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaszalu Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Ci to mają warunki wszelkie !! :) Jeszcze powiedzcie, że tak jak ja z kajtami też się naciągacie a po lataniu wypływacie pod żaglem na zachód słońca .... B) Pozdrowienia ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Ci to mają warunki wszelkie !! :) Jeszcze powiedzcie, że tak jak ja z kajtami też się naciągacie a po lataniu wypływacie pod żaglem na zachód słońca .... B) Pozdrowienia ! A jak po lataniu obowiązkowo pływanie ,ze wschodniej będzie ze 100 m do zatoki Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Irek M Opublikowano 7 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2014 Arni - w końcu odnalazłem lot Fokkera , któremu nie udało się wystartować pamiętnego dnia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 7 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2014 Super lata . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 9 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Irek M Opublikowano 9 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2014 To kolejny Fox? A co z niebieskim? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 9 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2014 To kolejny Fox? A co z niebieskim? A no kolejny tylko mniejszy 1800mm a niebieski ma się dobrze wisi pod sufitem zapewne jutro zalata jak nie będzie wiało zboczem Millenium trochę odpocznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 17 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2014 Betlejem 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Irek M Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Moją łódź idealnie oblatywałoby się na Błotach - rozległe płaskie tereny z wysoką trawą. Na oblot jechałem za obwodnicę na Renk ale spacerowa zablokowana więc podjechałem jak zawsze na ARENĘ. Poszedłem jednak dalej od ARENY w trawę na wszelki wypadek. U Ciebie nie musiałbym się niczego obawiać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Moją łódź idealnie oblatywałoby się na Błotach - rozległe płaskie tereny z wysoką trawą. Na oblot jechałem za obwodnicę na Renk ale spacerowa zablokowana więc podjechałem jak zawsze na ARENĘ. Poszedłem jednak dalej od ARENY w trawę na wszelki wypadek. U Ciebie nie musiałbym się niczego obawiać. Oj tam Irku będziesz miał pretekst aby przyjechać na Mości Błota lub nad zatokę Pucką Pozdrawiam Jakby co wykosiłem ostatnio moje przydomowe lotnisko . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi