Irek M Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Mam spalinowego do oblatania ale w tej trawie to chyba ugrzęźnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Mam spalinowego do oblatania ale w tej trawie to chyba ugrzęźnie. Przed oblotem przystrzyże się na 0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Irek M Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2014 No to już zaczynaj bo wrzesień niedługo, a modelik rwie się do lotu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2014 (edytowane) Nie ma problema teraz mam dwa zbocza do obkoszenia kosą , po weekendzie wpadnę z kosiarką ogrodową na łączkę i możesz oblatywać A tak swoją drogą ten modelik powinien być już od czterech lat oblatany Edytowane 21 Sierpnia 2014 przez arni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 22 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2014 Betlejem 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 30 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2014 Wschodnia koszenie z dedykacją dla Janka z Konina czekamy aż zgodnie z obietnicą zbierzesz siano dla królików . 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kross Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Fajnie że dbacie o miejsca, gdzie latacie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miwo1603 Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Witam szanownych kolegów modelarzy. Posiadam model trenerka 1900mm, i potrzebuje pomocy w oblocie i nauce latania, gdyz jestem poczatkujacym. Jestem z jastrzebiej gory, i nie mam z kim tutaj polatac. Moge liczyc na pomoc z Waszej strony? Pozdrawiam michal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Hej w sprawie oblotu nie ma problemu jest paru kolegów którzy chętnie pomogą w oblocie spaliny . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Wschodnia cd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 5 Września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Września 2014 Dziś "wschodnia" znowu w rytmie F3F 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaszalu Opublikowano 7 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2014 Ech ....te widoki zatoki z lotu ptaka .... Pozdrowienia .. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 7 Września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Września 2014 Dzięki Andrzejku za miłe słowa a miałeś wpaść po urlopować i nic , za to Jano jest i nie narzeka . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaszalu Opublikowano 7 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2014 Musimy to niewątpliwie kiedyś nadrobić - może w następnym sezonie urlopowym albo jeszcze tego roku jesienią ! W tym roku inaczej się poukładało, spędziłem urlopik żeglując po Bałtyku ale z portu Kołobrzeg ! Ale Zatoka zawsze jest super dla lotniko-kajciarzo-żeglarzy ! Pozdrowienia ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 14 Września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Września 2014 Dziś klif bajka 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek67 Opublikowano 14 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2014 Witam przyłączam się do słów Arniego, było super . Piękna pogoda, fajny wiaterek, udało się stoczyć walkę ESA, co prawda tylko w dwa modele, niestety trafień nie zanotowano. Parę fotek ode mnie. Wielkie dzięki za wspólne latanie i do następnego razu. Pozdrawiam Krzysiek. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 14 Września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Września 2014 Krzysiu dzięki za wspólne loty oraz za poratowanie serwem w awaryjnej sytuacji było super jutro powtórka ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek67 Opublikowano 14 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2014 Jutro to ja będę latał, ale w robocie z towarem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 14 Września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Września 2014 Jutro to ja będę latał, ale w robocie z towarem A jak tam Kamilowi się podobało na klifie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek67 Opublikowano 14 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2014 Mówił, że tak. W ogóle bardzo fajne miejsce, byłem pierwszy raz, ale trzeba będzie zacząć bywać częściej. Oby tylko wiatry były sprzyjające. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi