Arni Opublikowano 14 Września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Września 2014 Mówił, że tak. W ogóle bardzo fajne miejsce, byłem pierwszy raz, ale trzeba będzie zacząć bywać częściej. Oby tylko wiatry były sprzyjające. Sezon na klif dopiero się zaczyna więc jest szansa na częstsze wizyty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaszalu Opublikowano 14 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2014 Fajnie - lubię dużego żółtego ! Jak mnie wzrok nie myli to chyba czeski Lunak ? Foxik "tyz piknie" i wogóle PIKNIE !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kross Opublikowano 14 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2014 Fajne latanko. Widać, że sporo się działo i modele zróżnicowane, super. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 15 Września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Września 2014 Fajnie - lubię dużego żółtego ! Jak mnie wzrok nie myli to chyba czeski Lunak ? Foxik "tyz piknie" i wogóle PIKNIE !! Tak to jest 4 metrowy Lunak , Fox jak na piankolot to się dziwę że już drugi sezon wytrzymuje na zboczu , a koledzy to kiedy się w końcu do nas wybiorą na jakieś latanko ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 15 Września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Września 2014 Cd zdjęcia Krzyśka https://picasaweb.google.com/109887790306600546518/CliffMechelinkiPoland14092014?feat=directlink Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kross Opublikowano 15 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2014 Piankoloty są wporzo. Sam jakiś czas temu męczyłem jeden taki przez kilka lat non stop (wiosna, lato, jesień, zima) ...i jak sprzedawałem, jeszcze był wporzo Wszystko zależy jak kto traktuje model (bywają przecież rekordy, że model wytrzymuje tylko jeden lot), chociaż to dotyczy nie tylko pianek Z wizytacją trochę ciężko, bo i z wolnym czasem też nie najlepiej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 18 Września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Września 2014 Wieczorne loty na wschodniej . 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 26 Września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Września 2014 Dziś oblot nowej maszyny 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miwo1603 Opublikowano 26 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2014 No z tym trenerkiem to nie do konca sie udalo;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miwo1603 Opublikowano 26 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2014 Dzisiaj przyjechaly wieksze;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek67 Opublikowano 5 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2014 Witam, dziś polataliśmy na wschodniej, Arni swoim Millenium, ja esiakami. Dzieciaki poszły zbierać grzyby z lepszą połową Arniego, Martą. Załączam parę fotek. Pozdrawiam i do zobaczenia znowu. Krzysiek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miwo1603 Opublikowano 5 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2014 Panowie super, nastepnym razem mam nadzieje byc z Wami na wschodniej. Pozdrawiam michal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 6 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Października 2014 Michał następny raz jest dziś od 13 jesteśmy na wschodniej ,więc model w garść i na zbocze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 14 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Października 2014 Wczorajsza wschodnia , ostatnie loty treningowe przed weekendowymi zawodami . 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek67 Opublikowano 16 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2014 Hej. Ta Bryza też będzie brała udział w zawodach? Pozdrawiam Krzysiek. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 16 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Października 2014 Hej. Ta Bryza też będzie brała udział w zawodach? Pozdrawiam Krzysiek. A jak tylko jakoś nie mogła nas nalatać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Irek M Opublikowano 16 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2014 Fajnie, że tak sobie latacie . Ja przez ostatni weekend byłem zajęty takimi modelami: Nawet próbowałem techniki tatuowania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 16 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Października 2014 Fajnie, że tak sobie latacie . Ja przez ostatni weekend byłem zajęty takimi modelami: Nawet próbowałem techniki tatuowania Irku super zdjęcia gdzie to ? A i tatuaże cool Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Irek M Opublikowano 16 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2014 Marinemuseum i muzeum Vasa w Sztokholmie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość horn3t Opublikowano 19 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2014 Ładny holownik można by się podpiąć jakimś szybowcem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi