Irek M Opublikowano 29 Października 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Października 2013 U mnie w 3city jest po 209zł. Nie kupuj tylko OV3, która lepiej wygląda, wodoszczelna już bez obudowy ale ma gorsze parametyry. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motofan11 Opublikowano 29 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2013 Znalazłem jeszcze coś takiego, co myślicie o tym rejestratorze? http://www.palmtopy.pl/Inne/Rejestratory/17342-Overmax_-_CAM-02.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gjery Opublikowano 8 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2013 Promocja na tą kamerę w Selgrosie do 18 listopada. http://www.selgros.p.../overmax?page=2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spoco Opublikowano 8 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2013 Hehe a ja dziś zakupilem w Realu na przymorzu w Gdańsku za 209 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pioterek Opublikowano 8 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2013 Jak ktoś chce to mogę sprzedać swoją bo już mam inną Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Irek M Opublikowano 2 Grudnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2013 Jak sprawują się wasze kamerki po paru miesiącach użytkowania? W mojej wystąpiły pierwsze problemy - coś się dzieje z wyświetlaczem dotykowym bo nie mogę zmieniać menu czy przełączać kamera - aparat - podgląd. Znaczy po wielu próbach uda się ale jeszcze tydzień temu bez problemu "dotyk" działał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M52 Opublikowano 12 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2014 I ja ciekaw jestem jak kamera sprawuje się po dłuższym okresie użytkowania. Powoli przymierzam się do zakupu takiej kamerki. Wdzięczny więc będę Kolegom za opinie i informacje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi