hubert_tata Opublikowano 28 Lipca 2013 Opublikowano 28 Lipca 2013 Miejscówka full wypas, zazdroszczę. W porównaniu z tym akwenem, to ja bawię się w kałuży - moje bajorko wysycha - jakoś ostatnie dwa lata to chodziłem po suchym dnie !!! PS Ale kiedyś działało Jeden z pierwszych modeli hydro u mnie na tym bajorku - to były miłe czasy styropianków GWSa.
Marcin K. Opublikowano 28 Lipca 2013 Opublikowano 28 Lipca 2013 Pietka mógłbyś udostępnić film dla komórek? W delegacji tylko tel mnie łączy ze światem... Hubert to Formosa1? Piękne lądowanie!
pietka Opublikowano 28 Lipca 2013 Autor Opublikowano 28 Lipca 2013 Marcin, napisz w jakim formacie to skonwertuję i gdzieś dam do ściągnięcia. Hubert, to jest Zalew Janowski obok hotelu Duo. Moglibyśmy tam kiedyś wyskoczyć na polatanie w weekend, hotel należy do moich przyjaciół, mam baaardzo duże zniżki jakbyśmy chcieli zanocować czy pooliwić podzespoły. W ogóle to sam zalew i jego infrastruktura jest wręcz wyśmienita na jakieś zawody wodnosamolotów, jak widziałeś stałem sobie na pomoście obok hotelu, a brzeg po lewej stronie jest wręcz wymarzony do przeprowadzenia jakichś zawodów. Enyłej, możemy polatać na naszym zalewem od strony Wrotkowa lub Mariny, trzeba się tylko umówić . Moja Catalin a jest już po przejściach i mam zamiar kupić nowy zestaw bez wyposażenia ( ok 40$ w HK), i dać jej nowe życie. Lata wspaniale a w zestawie z dzwonkami z HK ma zaj... nadmiar mocy i jak wieje w mordkę to potrafi wyrwać po 2-3 metrach z wody! naprawdę. Również ładnie staruje z trawy - no i ląduje tysz oczywiście. Jeśli ktoś chce trochę więcej informacji nt tego co trzeba poprawić w modelu to służę. Pozdrawiam Piotr
Marcin K. Opublikowano 29 Lipca 2013 Opublikowano 29 Lipca 2013 Format obojetny bo android wszystko przyjmie, a jak nie on to aplikacja:-) porozmawiaj z adminem Kuba czy na szabatowski.com da się to podać. Pozdrawiam!
Rekomendowane odpowiedzi