pietka Opublikowano 28 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hubert_tata Opublikowano 28 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2013 Miejscówka full wypas, zazdroszczę. W porównaniu z tym akwenem, to ja bawię się w kałuży - moje bajorko wysycha - jakoś ostatnie dwa lata to chodziłem po suchym dnie !!! PS Ale kiedyś działało Jeden z pierwszych modeli hydro u mnie na tym bajorku - to były miłe czasy styropianków GWSa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin K. Opublikowano 28 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2013 Pietka mógłbyś udostępnić film dla komórek? W delegacji tylko tel mnie łączy ze światem... Hubert to Formosa1? Piękne lądowanie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pietka Opublikowano 28 Lipca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2013 Marcin, napisz w jakim formacie to skonwertuję i gdzieś dam do ściągnięcia. Hubert, to jest Zalew Janowski obok hotelu Duo. Moglibyśmy tam kiedyś wyskoczyć na polatanie w weekend, hotel należy do moich przyjaciół, mam baaardzo duże zniżki jakbyśmy chcieli zanocować czy pooliwić podzespoły. W ogóle to sam zalew i jego infrastruktura jest wręcz wyśmienita na jakieś zawody wodnosamolotów, jak widziałeś stałem sobie na pomoście obok hotelu, a brzeg po lewej stronie jest wręcz wymarzony do przeprowadzenia jakichś zawodów. Enyłej, możemy polatać na naszym zalewem od strony Wrotkowa lub Mariny, trzeba się tylko umówić . Moja Catalin a jest już po przejściach i mam zamiar kupić nowy zestaw bez wyposażenia ( ok 40$ w HK), i dać jej nowe życie. Lata wspaniale a w zestawie z dzwonkami z HK ma zaj... nadmiar mocy i jak wieje w mordkę to potrafi wyrwać po 2-3 metrach z wody! naprawdę. Również ładnie staruje z trawy - no i ląduje tysz oczywiście. Jeśli ktoś chce trochę więcej informacji nt tego co trzeba poprawić w modelu to służę. Pozdrawiam Piotr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin K. Opublikowano 29 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2013 Format obojetny bo android wszystko przyjmie, a jak nie on to aplikacja:-) porozmawiaj z adminem Kuba czy na szabatowski.com da się to podać. Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi