Jaccy1 Opublikowano 13 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2014 F3F nocą, Starogród 2014 To jest pomysł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kross Opublikowano 13 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2014 Jaka fantazja? Chłopaki, takie rzeczy to już były w Strzelcach ale zawsze można powtórzyć Model Casa 295 (swego czasu robił jako szybowiec, jak zdemontowałem silniki, no i miał oświetlenie) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArabaT Opublikowano 13 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2014 Oj nie. Fantazja była dzisiaj a nocne loty na zboczu to tylko propozycja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaccy1 Opublikowano 13 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2014 Oj nie. Fantazja była dzisiaj a nocne loty na zboczu to tylko propozycja. Ułani takiej fantazji nie mieli jak Ty pokazałeś na samym początku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArabaT Opublikowano 13 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2014 To był pikuś. W porównaniu do tego co pokazał Damian to taka wiejska kaskaderka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kross Opublikowano 13 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2014 Pamiętam jak z Damianem kiedyś lataliśmy właśnie po ciemku tym modelem i mówię rzuć mi go mocniej. Ech, to była zabawa. No bo rzucił, ale jak dygnoł to, aż pakiet wypadł, światła zgasły, śmiechu było nie miara. Żeby to producent wiedział, jak mocno można taki kawałek depronu wyeksploatować, z resztą gumę też smakował Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość horn3t Opublikowano 13 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2014 Niezłe wyścigówki kiedy ja się dorobię takiego sprzętu i oczu do latania po ciemku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 13 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2014 Oczu to raczej juz sie nie uda. Proponuje lekki niktowizor A OT-gdzie poleciał mig co nisko latał? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość horn3t Opublikowano 13 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2014 Oczu to raczej juz sie nie uda. Proponuje lekki niktowizor A OT-gdzie poleciał mig co nisko latał? brak zgody nagrywającego plik trafił przypadkiem i został usunięty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 13 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2014 Cos w tą mańke sie spodziewałem A tak fajnie kurzył. Czyli miałem farta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość horn3t Opublikowano 13 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2014 Cos w tą mańke sie spodziewałem A tak fajnie kurzył. Czyli miałem farta możne kiedyś na dziś cenzura ale cała masa innych fajnych zwłaszcza szybowcowych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. ArabaT Opublikowano 20 Grudnia 2014 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2014 Dobrze wiało, nie padało najpierw trzech, potem dwóch, latało. 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kross Opublikowano 20 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2014 W robocie się siedziało, a latać się chciało Nie dość, że dobry pilot, fotograf, to jeszcze poeta Pozazdrościć takich warunków w Starogrodzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArabaT Opublikowano 20 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2014 tak się rzuca model 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Viader Opublikowano 20 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2014 U nas tak dymało, że nie szło podejść z modelem do krawędzi klifu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaccy1 Opublikowano 20 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2014 Nieustraszeni Fotka z komórki 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damenix Opublikowano 20 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2014 tak się rzuca model Bo ja z nim chciał polecieć - tak dymało, a że nie wiedział jak na niego wsiąść to się go uczepił 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArabaT Opublikowano 21 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2014 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaccy1 Opublikowano 21 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2014 Dziś była powtórka z soboty uf, udało się wyrzucić loty parami przerwa na posiłek przymiarka prezentu świątecznego a w Starogrodzie prawie wiosna 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaccy1 Opublikowano 24 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2014 Wesołych Świąt :D z Klifu w Starogrodzie. Chwilę nie padało i polatałem jeszcze dziś Fotki robione komórką 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi