Skocz do zawartości

VI Międzynarodowy Piknik Modelarski w Raciborzu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam przyjemność zaprosić na VI Międzynarodowy Piknik Modelarski w Raciborzu !!!

Latamy 14 września 2013 od godz 11.00 ( sobota)

miejsce to samo co w latach ubiegłych przy wałach p.powodz w okolicach Auchana

link do mapy

http://goo.gl/maps/i9qbW

Oczywiście zapraszamy wszystkich modelarzy i tych dużych i tych małych :) latających i nie :))

Nowością w tegorocznym piknku będą TOITOje :)))))) czyli Piknik Full wypas :))

a tak to standart czyli fajna pogoda,wspaniali ludzie i rewelacyjna grochówka od Janety !!!!

zgłoszenia chetnych do latania na modelpiotrek@poczta.onet.pl

post-80-0-16122000-1376510630_thumb.jpg

• Lubię to 1
Opublikowano

Witaj Piotrze,

aż nie do wiary, że znów minął kolejny rok ;) Kędzierzyn-Koźle na pewno dopisze, tylko co by nie wiało jak w ubiegłym roku bo tym "planktonem" co mam to nie polatam :-))

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Ponieważ czas nieubłaganie leci do przodu i Piknik się zbliża wielkimi krokami to mam ogromną prośbę do osób które przyjadą i będą latać

żeby napisały mi na maila modelpiotrek@poczta.onet.pl imię nazwisko i przy 35mHz kanał w porywach się można rozpisać i napisać czym się bedzie latać.Ułatwi to znacznie życie organizatorom:) Dzięki Wielkie !!!!

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Cześć Arturze !!!

Myslimy o tym ale to w ostateczności ,ponieważ prognoza zmienia się jak w kalejdoskopie i jak już to zdecydujemy to jutro i postaramy się wszystkich powiadomić

Myślę że jutro prognozy będą już na tyle rzetelne że bedzie im można zawierzyć

Opublikowano

ICM dość konkretnie pokazuje, że jutro Was zaleje a w niedzielę nie. Jak wały i okolice mają dobry drenaż, to proponuję przesunąć na niedzielę, ale co ja tam się będę wtrącał ;)

Opublikowano

Uwaga Uwaga !!!! VI Raciborski Piknik Modelarski zostaje przeniesiony z soboty na niedzielę czyli latamy nie jutro a w niedzielę 15 Wrzesnia !!!!!!

Spowodowane zostało to fatalnymi prognozami na dzień jutrzejszy a niedzielę bedzie o wiele lepiej a nawet bedzie słońce !!!!!

Proszę wszystkich o przekazanie tej wiadomości znajomym osobom które się do nas wybierały jutro

Pozostały program pikniku pozostaje bez zmian !!!!

Opublikowano

Z mojej strony chciałbym Wszystkim Wam uczestnikom tego Pikniku Bardzo podziękować i za miłe słowa jak i za Wasze uczestnictwo oraz za atmosferę na tym pikniku !!! bo Wy ją stworzyliście !! Dzięki Wam modelarze którzy przybyli z całej polski ten piknik się odbył a nas zmotywował do dalszej wytężonej pracy by następny był jeszcze lepszy !!! w imieniu nas wszystkich którzy ten piknik zorganizowali Dziękuję Wam Bardzo !!! i zapraszam za rok !!!!

Opublikowano

Panie Piotrze i reszta ekipy z Raciborz!!

Bardzo dziękujemy za miłe spotkanie. Część atmosfery oddały powyżej zaprezentowane zdjęcia.

Pracy w to włożyliście sporo ( a o grochówce - dobrej i miłymi rękami nalewanej - to jak na razie nikt nie wspomniał ) a to co przeszkadzało to i tak wpływu nie macie/mamy - pogoda.

Jedyna sugestia na rok przyszły - a wszędzie jest z tym problem - to nagłośnienie by i modelarze i publika miała bieżące informacje.

Niestety nie obyło się bez strat w sprzęcie ...... ale chyba każdy, kto lata to liczy się z tym.

Gdzie drwa rąbią tam drzazgi lecą ...

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.