Czaro Opublikowano 7 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2014 Super, że się przyznaliście! Na zachodzie / północy Warszawy też jest przynajmniej kilku aktywnych amatorów - rzutkarzy: Paweł "psiwak", Andrzej "aku" i starszy stażem Maciek "thisdust". Zapowiadają bardzo ciepły weekend. Dla mnie to zapewne będzie ostatni weekend w kraju w tym roku, więc w moim przypadku może to być ostatnia okazja, żeby wspólnie polatać. Spinamy się i latamy? Tylko gdzie? Na Pałacowej ostatnio gęsta atmosfera... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejR Opublikowano 7 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2014 Ja jestem bardzo chętny ale trochę ograniczony czasowo. Mogę w sobotę przed południem (do 13-tej). Jeśli chodzi o miejsce to Pałacowa jest rzeczywiście zatłoczona w weekend i kilku rzutkarzy tam się nie zmieści. Chętnie podjadę w inne miejsce. Kiedyś latałem na Chudoby i wspominam, że była tam wielka łąka po horyzont. Mam nadzieję, że tego miejsca jeszcze nie zabudowali. Pozdrawiam Andrzej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czaro Opublikowano 8 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2014 Sobota godz. 11? Na Chudoby ostatnio latam regularnie, wciąż świetne miejsce na szybowce. Ale znam też niezłą łączkę na Wilanowie, okolice ulic Vogla/Ruczaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alyan Opublikowano 8 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2014 Ta Vogla byłaby ok. Zwłaszcza że wszyscy jesteśmy z Mokotowa. Ale nie napieram. Godzina mi odpowiada. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaciomp Opublikowano 8 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2014 Jak nie pójdę w tym czasie na festiwal piwa to chętnie wpadnę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czaro Opublikowano 8 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2014 Namiary na lotnisko "Szpulki": 52.152470, 21.106604 Dojazd: z Ruczaj skręcamy w prawo w polną drogę (w osi ul. Pałacowej) i potem znów w prawo w szutrówkę wysypaną żużlem i cegłami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejR Opublikowano 8 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2014 Namiary na lotnisko "Szpulki": 52.152470, 21.106604 Dojazd: z Ruczaj skręcamy w prawo w polną drogę (w osi ul. Pałacowej) i potem znów w prawo w szutrówkę wysypaną żużlem i cegłami. W Street View wygląda nieźle:) Do zobaczenia w sobotę. Andrzej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czaro Opublikowano 12 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2014 Że też nikt zdjęcia nie zrobił... Sześciu nas było, a jeszcze kolejny na ziemi :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaciomp Opublikowano 13 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2014 Fajne kameralne spotkanie, szkoda że nie mam jeszcze latadła. Sorry za śmiecia, ale gdzie mogę poczytać o weekendowych ustaleniach dotyczących Pałacowej? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czaro Opublikowano 14 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2015 Zaczynamy sezon spotkań 2015! Jutro, niedziela koło 12? Proponowane miejsca: Szpulki - WIlanów, albo Zielonki Parcele, za Babicami. Kto chętny i na co? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czaro Opublikowano 6 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2015 Kolejne spotkanie w niedzielę, 8.02 na Chudoby, koło godziny 12. Wszystkich chętnych na swinga zapraszamy! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czaro Opublikowano 8 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2015 Warszawska grupa rzucaczy rośnie w siłę! Zebrać się w pięć osób i wspólnie polatać, to piękna rzecz. Dzięki wszystkim za chęci! Być może w następny weekend kolejne spotkanie i trening przed najbliższymi zawodami. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czaro Opublikowano 3 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2015 Najbliższa niedziela, godz. 13 Wilanów - Szpulki. Zapraszamy wszystkich chętnych! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TommyTom Opublikowano 3 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2015 A nie usmarzycie sie o tej 13.00? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czaro Opublikowano 3 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2015 Chcesz się przekonać, to przyjedź Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TommyTom Opublikowano 3 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2015 Chętnie bym z Wami porzucał, ale daleko mam do Wilanowa w Wrocławia A propos DLG, czy jest jakiś sposób aby naprawić skruszoną piankę w płacie, który uderzył natarciem. Skrzydło trzyma kształ natarcia (model lata bez problemu), ale w dotyku już nie jest sztywne (lewy płat z kołkiem) i przy łapaniu czuję że jest "miękkie". Czy można naciąć/przewiercić i wpuścić do środka jakiś usztywniacz? Pozdro Tomek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czaro Opublikowano 4 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2015 Jest kilka sposobów. Może załóż oddzielny temat o naprawach, żeby utrzymać jakiś porządek i wrzuć kilka zdjęć uszkodzeń? A co do upałów, to myślę, że akurat wyjazd poza betonowe, nagrzane miasto jest najlepszym sposobem. Poza tym na Szpulkach są drzewa więc można sobie zrobić przerwę w cieniu W końcu jest lato więc musi być ciepło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czaro Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Zwołujemy kolejne wspólne loty: Sobota 02.04.2016, godz. 11 na Chudoby. Kto może niech przyjeżdża. Wśród najaktywniejszych uczestników rozlosujemy świeżutki, nowiutki model Hero F3K Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eabald Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Kurde akurat pracuję w ten weekend Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinploch Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2016 czy 11 w sobotę aktualna na 100% ? mam kawałek więc wolałbym nie jechać w ciemno :-) pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi