Gość Opublikowano 24 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2014 Przygotowałem elementy usterzenia do ułożenia na formatkach. Czerwony-balsa 3mm Zielony -balsa 6mm Niebieski-balsa 2mm Pomarańczowy- balsa 1,5mm Sklejka balsowo lipowa- brak w statecznikach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Viper Opublikowano 24 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2014 Idziesz jak przysłowiowa burza, dobrze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 24 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2014 Przyśpieszyłem trochę bo czas odgrzać te zimne kotlety. Do piątku zrobię formatki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek Sz Opublikowano 24 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2014 Przyśpieszyłem trochę bo czas odgrzać te zimne kotlety. Do piątku zrobię formatki. Bardzo dobrze, bo coś trzeba pokleić . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 26 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2014 Robienia formatek ciąg dalszy. Niewiele zrobiłem , miałem ciężki dzień w pracy i za bardzo nie mam chęci brać się dziś za rysowanie, tym bardziej że zostało 3 minuty do północy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 27 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2014 Dokończyłem formatki, jutro optymalizacja i mostki (tego nie trawię w rysowaniu) Upchnąłem wszystko jak tylko się dało. Wniosłem niezbędne poprawki, uprościłem konstrukcję, dorysowałem niezbędne gadżety. Ogólnie rzecz biorąc to szkoda roboty ale może jak mała Extra poleciała to i ta większa ma jakieś szanse. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzej351 Opublikowano 28 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2014 poleci,poleci .Sławku drukuj,wycinaj,składaj,oklejaj i oblatujemy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 28 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2014 Utknąłem na weekend w Warszawie, siedzę w domu bo okazało się że dziś mam wolne. Dokończyłem formatki Extry, porobię mostki i do wycięcia. Zabiorę się za dokończenie Su29 1250. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Viper Opublikowano 28 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2014 A ja utknąłem z powodu maratonu, mam zablokowany wyjazd z osiedla. Buduj, buduj, poleci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 28 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2014 Cześć Marcin, latałeś coś Extrą czy pogoda przeszkodziła? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Viper Opublikowano 28 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2014 Spróbuję po południu, po maratonie wyskoczyć, wiatr na granicy, wczoraj trochę wiało. Za bardzo mi się ta extra spodobała, mam przyszykowane pakiety od tygodnia, więc gdybym latał nie musiałbyś tego ze mnie wyciagać, nie omieszkałbym się pochwalić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 28 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2014 Tak przypuszczałem że pogoda i brak czasu odegrały tu rolę. Poczekam, nie pali się Wysłałem pliki Extry 1250 do wyceny. Jestem ciekawy ile, to zdeterminuje koszt zestawu KIT o ile będzie na niego zapotrzebowanie. To już dużo większy model i trochę więcej pójdzie na niego towaru. Screeny wyższej rozdzielczości są tu http://forum.aerodesignworks.eu/viewtopic.php?f=4&t=845&start=60 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikrus193 Opublikowano 28 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2014 jestem chętny na extre 1250 czyli kit nr 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 28 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2014 No muszę najpierw sam zrobić żeby bubla nie wypuścić do ludzi. Od środy mam wolne więc spróbuję zrobić wytłoczki maski i kabiny. Na wycinankę będę musiał poczekać. Mam nadzieję że cena nie będzie zaporowa. Zoptymalizowałem pliki minimalizując czas pracy lasera ale i tak jest cięcia od groma. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 29 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2014 Dostałem wycenę cięcia Extry 260. Zamówiłem cięcie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Viper Opublikowano 29 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2014 jestem chętny na extre 1250 czyli kit nr 1 To może Sławek własnoręcznie naniesie numer seryjny powiedzmy na pierwszych 3 egzemplarzach (teraz taka moda, niedawno była premiera nowego Volvo XC 90, dostałem od nich maila, że może chciałbym zamówić jeden z pierwszych 127 egzemplarzy z wytłoczonym numerem) No muszę najpierw sam zrobić żeby bubla nie wypuścić do ludzi. Od środy mam wolne więc spróbuję zrobić wytłoczki maski i kabiny. Na wycinankę będę musiał poczekać. Mam nadzieję że cena nie będzie zaporowa. Zoptymalizowałem pliki minimalizując czas pracy lasera ale i tak jest cięcia od groma. W to robienie bubla to po tym jak zrobiłeś małą extrę i jak lata to nie wierzę, ale rób, a potem zaraz wersja 1500 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 30 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2014 Generatorki będą wyglądały mniej więcej tak jak na rysunku. Czy się sprawdzą to się okaże. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzej351 Opublikowano 30 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2014 ładny kształt mają te generatorki,chociaż mogłyby być trochę wyższe... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 30 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2014 Można zrobić wyższe ale będą upierdliwe w transporcie. Można ich nie wklejać i zrobić przykręcane o wiele większe. Jak nie będą dobrze działały to je zutylizuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikrus193 Opublikowano 30 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2014 a po co one Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi