TintaV Opublikowano 23 Września 2013 Opublikowano 23 Września 2013 Witam! Nie jest to sklep typowo modelarski, ale na pewno znajdzie się kilka osób na forum, które z jego usług korzystały. Asortyment sklepu jest bardzo zachęcający, gdyż ma mnóstwo ciekawych rzeczy, materiałów i elementów wykorzystywanych w modelarstwie, jak i zaprojektowanych specjalnie dla tej dziedziny. Nie wiem czy tylko ja tak mam, ale korzystając z polskich internetowych sklepów wysyłkowych, jestem przyzwyczajony do szybkiej wysyłki (niekoniecznie tego samego dnia), informacji czy towar jest na stanie i kiedy zostanie wysłany, ew. kiedy będzie osiągalny i często kontaktu telefonicznego gdy występują jakieś problemy. Nie przypominam sobie, sytuacji gdy było inaczej, a często zamawiam za pomocą sklepów wysyłkowych, aż tu nagle zamówiłem kilka rzeczy z tego sklepu. Gdy dostałem automatycznie wygenerowanego przez system maila, klikając w odnośnik potwierdziłem zamówienie, jak to się dzieje w wielu sklepach i bez większego stresu spodziewałem się paczki za kilka dni. Zamówienie złożyłem we wtorek 10`tego września, więc spodziewałem się, że do końca tygodnia, maksymalnie w poniedziałek paczka będzie u mnie. 17`tego września, we wtorek zadzwoniłem do działu handlowego i dowiedziałem się, że brakują 2 z 5 pozycji mojego zamówienia 18`tego dostaną jedną, czyli walizkę i 19`tego kolejną, więc 20`tego, w piątek paczka powinna być u mnie. Dzisiaj dzwoniłem i dowiedziałem się że nadal nie ma pozycji nr 5, a będzie najwcześniej w październiku . Jeżeli zrezygnuję z 5`tki, wtedy walizkę ściągną z działu allegro i jutro wyślą paczkę. Dodam że przez cały czas nie dostałem żadnego maila, ani telefonu z sklepu. Ciekawi mnie czy inni również mieli podobne problemy. Pozdrawiam Marcin
Tadeiro Opublikowano 23 Września 2013 Opublikowano 23 Września 2013 Witam! Niestety w przypadku AVT to standard. Troszkę bawię się elektroniką więc kilka razy zamawiałem w AVT. Do braków magazynowych (o których ani słowa na stronie sklepu), opóźnień wysyłek oraz brak kontaktu z ich strony mogę jeszcze dodać, że w ich KIT-ach nierzadko brak części. Pozdrawiam, Tadek.
Szwarc Opublikowano 23 Września 2013 Opublikowano 23 Września 2013 Potwierdzam, jest to typowie dla tego sklepu
TintaV Opublikowano 23 Września 2013 Autor Opublikowano 23 Września 2013 Najgorsze jest to, że mają ciekawy asortyment i dobre ceny, dlatego nieraz jeszcze będę coś u nich zamawiał. Tylko trzeba zrobić dobre rozpoznanie, czy wszystko mają na stanie, dzwonić i się upominać
Gość Kamyczek_RC Opublikowano 21 Stycznia 2014 Opublikowano 21 Stycznia 2014 Nie wiem co zamawiałeś w tym sklepie ,ale zdecydowanie daj sobie spokój i zamów w TME , SEGURO , MARITEXIE, KAMAMI czy nawet u eskimosa na Alasce na bank będzie to szybciej ....
Rekomendowane odpowiedzi