rapier Opublikowano 2 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2014 To poprosze o jak-a Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 8 Lutego 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2014 To poprosze o jak-a Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka Jak jest w kolejce "to do". Zmierzyłem prądy w locie starego silnika z nowym wentylatorem. A tak to wygląda na filmie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rapier Opublikowano 9 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2014 Jak jest w kolejce "to do". Tzn? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 9 Lutego 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2014 Kiedyś go zrobię. Nie moja wina, że Jak nazywa się jak słowo jak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 22 Lutego 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2014 I znów przygoda. Przednie łożysko w silniku wypadło ze swojego łoża. Taki sam incydent miał u siebie Marcelizor w Migu-29. Zastosowałem takie same zabezpieczenie na przyszłość z dodatkowego łożyska. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 23 Lutego 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2014 Dzisiejsze latanie. Pogoda rewelacyjna. Zauważyłem, że po poprawce dźwięk się zmienił na lepsze. bardzo wyraźnie słychać szum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 24 Lutego 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2014 Ależ jestem zadowolony z nowego dźwięku EDFa. Myślę, że po zmontowaniu napędu jeszcze raz, udało mi się lepiej wyważyć dynamicznie całość. Wgrałem pełny film z lotu, tym razem bez podkładu muzycznego. Posłuchajcie. http://youtu.be/iupy9XF_OCI Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xeo Opublikowano 24 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2014 Dla mnie bomba. Od dłuższego czasu śledzę Twoje poczynania Sam jestem fanem Stargate i od dłuższego czasu mam wewnętrzny dylemat jakie "deproniaki" budować. Tobie nie dorównam w konstrukcjach i chyba poszukam innego tematu przewodniego Zapewne pójdę w Star Warsy ewentualnie Star Trekowe klimaty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 24 Lutego 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2014 Oj tam, oj tam. Najtrudniej, ale jednocześnie najfajniej stworzyć coś unikalnego, gdy nie wiadomo "czy to w ogóle poleci?". Mi to daje dużo satysfakcji. Potem, jak temat jest rozkminiony to budowa z planów jest o wiele łatwiejsza. StarWars i StarTrek są dość dobrze "zmodelowane", dlatego ja nie ruszam tych tematów, no i fanem jestem średnim poza postacią kapitana Picarda i Borg. Poszukaj planów od SGTalon. Są to głównie plany profilowców, ale latają ładnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcelizor Opublikowano 24 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2014 I znów przygoda. Przednie łożysko w silniku wypadło ze swojego łoża. Taki sam incydent miał u siebie Marcelizor w Migu-29. Zastosowałem takie same zabezpieczenie na przyszłość z dodatkowego łożyska. Dobrze, że wentylator się nie rozleciał. Fajnie teraz brzmi i lata. Porządnie się nakręciłeś na tego EDF-a i bardzo dobrze, że nie przerobiłeś F-302 na zwykłego śmiglaka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 9 Marca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2014 Mobius na pokładzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeBe Opublikowano 9 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2014 Wygląda w powietrzu trochę jak wiewiórka-polatucha ;-) Fajny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 22 Marca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2014 Dzisiaj polatałem na górce ze Sławkiem. Niskie przeloty, gdzie mogę spojrzeć na model od góry. To już chyba ostatni filmik z F-302. Samolot bardzo fajnie lata, daje dużo radości, ale czas zbudowac coś innego z EDF. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 29 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2014 Cała moja flota Sci-Fi w jednym miejscu Jak widać F-302 już na zasłużonej emeryturze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RobUK Opublikowano 29 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2014 Dopiero dzisiaj dopadłem ten wątek, początkowo nie wyglądało to tak dobrze ale finał .... GENIALNE! Muszę powiedzieć, że twoje perypetie z modelami niejednego sprowadziły by do parteru i porzucili by dalszą budowę. Powinieneś teraz zorganizować małą scenkę w której odbywała by się walka pomiędzy tymi wehikułami. Szkoda tylko, że one latają po tej samej stronie barykady Ale co tam. Zwołaj pilotów którym zaufasz na tyle, żeby poprowadzili twoje maszyny i sfilmować je razem w locie Lecące w szyku bojowym skrzydło w skrzydło. Dzisiaj polatałem na górce ze Sławkiem. Niskie przeloty, gdzie mogę spojrzeć na model od góry. To już chyba ostatni filmik z F-302. Samolot bardzo fajnie lata, daje dużo radości, ale czas zbudowac coś innego z EDF. Brakuje mu tylko podświetlenia wylotów turbiny No i chyba bym jeszcze pokusił się o stabilizator lotu Rewelacja! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 22 Października 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Października 2023 Taki chwalipost Stary wywiad z czasów pandemii pojawił się dzisiaj. 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi