Xeo Opublikowano 23 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2013 Mam pytanie ja wygląda sprawa cła/vatu w przypadku gdy zamawiam z magazynu UK lub European? Gdzieś na forum czytałem że w takim przypadku jest to pomijane, czy to prawda? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Francka Opublikowano 23 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2013 Nie ma vatu na części kupowane w krajach uni europejskiej. Na cześci modelarskie nie ma cła. Tyle wiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 23 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2013 ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemo Opublikowano 23 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2013 Dzięki mr.jaro wysłałem im to drogą e-maliową. Mam nadzieję że to tylko tyle i paczka do mnie tafii na dniach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xeo Opublikowano 23 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2013 Nie ma vatu na części kupowane w krajach uni europejskiej. Czyli mniej kombinacji jest jak się robi zakupy z obu magazynów i lepiej dopłacić te kilka $ różnicy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Francka Opublikowano 24 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2013 [/size] Czyli mniej kombinacji jest jak się robi zakupy z obu magazynów i lepiej dopłacić te kilka $ różnicy I szybsza dostawa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bart07 Opublikowano 24 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2013 Kalkulując zakupy taniej ostatnio jest w HK - EU (dla paczek cięższych od 1 kg) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 25 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2013 ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bart07 Opublikowano 25 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2013 Koszt przesyłki z Chin dla paczki 2kg 30$, 3,5kg - 51$ Z EU do 50kg - 10$ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 25 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2013 ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 25 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2013 Tak, kupowałem już kilka razy z EU i koszt przesyłki to 10$. Idzie GLS-em. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robroy67 Opublikowano 25 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2013 Tak, kupowałem już kilka razy z EU i koszt przesyłki to 10$. Idzie GLS-em. zgadza się,10 ojro za paczuszke do 50kg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 25 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2013 magazyn EU jest w Holandii, może tam maja większe fory Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robroy67 Opublikowano 25 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2013 magazyn EU jest w Holandii, może tam maja większe fory albo obrót robi cenę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bart07 Opublikowano 25 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2013 Po prostu przestało się kalkulować z Chin. Różnica w cenie jest dużo mniejsza niż kilka miesięcy temu. Z Chin czasem opłaca się ciągnąć drobnicę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sagi Opublikowano 25 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2013 Zgoda , ale w EU jest dużo mniejszy sartyment Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi