Skocz do zawartości

"silniczek"

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

myśle sobie że cena na pewno przekracza 10000 eurosów ,może nawet niebezpiecznie zbliżyć sie do 20000 obym był w błedzie :) może janeczek coś wie na ten temat i nam napisze gwoli wiadomości ot i ciekawa sprawa

Opublikowano

Moderowano 03/12/2013 przez Idfx.

Część dyskusji zaczęła tworzyć OT i została usunięta. Proszę się trzymać tematu i wzajemnie nie obrażać ...

• 4 miesiące temu...
Opublikowano

silnik mega, tylko raczej na półkę - za duży. Ja niedawno się wziąłem za gwiazdę 300ccm i uważam, że dla modelu to już górna granica :)

Opublikowano

A czy jest gdziekolwiek dostępne zdjęcie, bądź film z tym silnikiem w lecącym modelu (bo póki co to widziałem go jedynie na hamowni)? Może za mało czasu poświęciłem na analizę tematu, albo po prostu mam rację, sam nie wiem. Jak znajdziesz coś potwierdzającego swoją tezę to wrzuć link, chętnie pooglądamy.

Opublikowano

tzn. może to i poleciało, ludzie robią modele 1:2 albo większe jeszcze... Ale to już ekstremum i dla mnie to za duże. Sam silnik jednak jest piękny.

Opublikowano

Zgadzam się z Pawłem. Podwójna jest na stanowisku testowym. Możliwe, że coś dla niej budują, ale w powietrzu chyba jeszcze nie była.:)

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.