piars Opublikowano 25 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2013 Witam Ostatnio grzebiąc w necie znalazlem coś takiego http://www.heilemann-sternmotoren.de/index.php?option=com_content&task=view&id=32&Itemid=47 śmigło 49x30 ciekawi mnie do czego takiego potwora mozna wsadzić ... ehh rozmarzylem się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 25 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2013 Majstersztyk i mistrzostwo,cena pewnie z kosmosu .. Świetna relacja z budowy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piars Opublikowano 25 Listopada 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2013 jeśli Moki 250 kosztuje 4000$ to ten musi kosztować tyle co dwa moki koki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
symon5 Opublikowano 25 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2013 myśle sobie że cena na pewno przekracza 10000 eurosów ,może nawet niebezpiecznie zbliżyć sie do 20000 obym był w błedzie może janeczek coś wie na ten temat i nam napisze gwoli wiadomości ot i ciekawa sprawa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
idfx Opublikowano 3 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2013 Moderowano 03/12/2013 przez Idfx. Część dyskusji zaczęła tworzyć OT i została usunięta. Proszę się trzymać tematu i wzajemnie nie obrażać ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciachoband Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2014 silnik mega, tylko raczej na półkę - za duży. Ja niedawno się wziąłem za gwiazdę 300ccm i uważam, że dla modelu to już górna granica Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł Prauss Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Sztuka dla sztuki, motorek zdecydowanie nie do użytku w modelu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2014 ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł Prauss Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2014 A czy jest gdziekolwiek dostępne zdjęcie, bądź film z tym silnikiem w lecącym modelu (bo póki co to widziałem go jedynie na hamowni)? Może za mało czasu poświęciłem na analizę tematu, albo po prostu mam rację, sam nie wiem. Jak znajdziesz coś potwierdzającego swoją tezę to wrzuć link, chętnie pooglądamy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciachoband Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2014 tzn. może to i poleciało, ludzie robią modele 1:2 albo większe jeszcze... Ale to już ekstremum i dla mnie to za duże. Sam silnik jednak jest piękny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł Prauss Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Czy uważasz, że gdyby poleciało to wytwórca by się tym faktem nie pochwalił? To że jest ładny i ciekawy nie ulega najmniejszej wątpliwości, ale nie o tym była mowa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2014 ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł Prauss Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Latają i owszem ale pojedyncze gwiazdy tej podwójnej w powietrzu jeszcze nie widziałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciachoband Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Zgadzam się z Pawłem. Podwójna jest na stanowisku testowym. Możliwe, że coś dla niej budują, ale w powietrzu chyba jeszcze nie była. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł Prauss Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Osobiście trzymam kciuki za to aby ten przepiękny motorek jak najszybciej znalazł się w powietrzu, a jeszcze bardziej za to aby potem szczęśliwie wrócił na ziemię. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi