Gość tom_tom Opublikowano 3 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2008 Siedzę tak sobie i oglądam filmy na YouTube, o modelach odrzutowców. Natknąłem się na filmy z Mistrzostw Świata tych modeli. Wymiękłem. Po stokroć wymiękłem. Jak oni to robią. Jak oni potrafią tym latać. Skąd mają tyle czasu i kasy. Mam nadzieje że kiedyś dożyjemy takich czasów, że sami będziemy takie cuda budować... Popatrzcie sami http://www.youtube.com/watch?v=6NAbYF5DcrI&feature=related popatrzcie na tego MiGa-29... Przecież ten model wygląda jak prawdziwy MiG, brzmi jak prawdziwy, lata jak prawdziwy. Tomek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomekP Opublikowano 3 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2008 Jest na co popatrzeć.. Te niskie przeloty MIG-a są świetne! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin K. Opublikowano 3 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2008 A tutaj akrobacje MIGA 29 Najlepszy jest zawis Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam99999 Opublikowano 3 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2008 Naprawde super. A tak z ciekawosci jaka predkosc osiagaja te myśliwce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Way Opublikowano 4 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2008 Sebastian Silvestri - i wszystko jasne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.