robloz Opublikowano 30 Marca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2014 Zgadza się DT700.+ to śmigło http://www.hobbyking.com/hobbyking/store/uh_viewItem.asp?idProduct=31642 Prędkość jest ok, tylko mam już gaz na full i żadnej rezerwy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Jerzy Markiton Opublikowano 30 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2014 Robercie ? Jaki tam masz akumulator ? Na ile pełnego gazu wystarcza ? Pozdrawiam - Jurek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 30 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2014 Ja mam silnik DT900 i pakiety 2x1300mAh. Starcza to tak na ok 7 minut lotu. Dokładnie nie mierzyłem. Potem wchodzi do pakietów ok 2000mAh Potrzebujesz prędkości Robercie Ślimaczysz się trochę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robloz Opublikowano 30 Marca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2014 akumulator 2200. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Jerzy Markiton Opublikowano 30 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2014 Dzięki serdeczne obu Robertom ! Ile wyszła masa z tym 2200 ? - Jurek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robloz Opublikowano 30 Marca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2014 Potrzebujesz prędkości Robercie Ślimaczysz się trochę. Właściwie trochę by się jej przydało. Spróbuję na śmigle dwułopatowym i zobaczymy czy będzie różnica. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 31 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2014 Albo pakiet 4S. Podobno można, nie przesadzając z gazem (info z HK) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek rokowski Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Robert będziesz w Bierutowie? n onei wyobrażam siebi eżeby nie! będzie cąła kolekcja! - z przewagą niemców! chcesz żeby mi usiedli na ogonie? skrzydłowego mi trzeba! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Będę, to w końcu rzut beretem. A nadążysz za mną? Zmieniłeś napęd? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek rokowski Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2014 kurcze! Robert może Ty masz zdjęcie naszej "piątki" na ziemi.. .mnei akurat udało się zrobic fotkę jak zabrałeś gdzieś maszynkę... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sławek Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Ja mam ze dwie fotki naszej "superpiątki" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Ja mam niestety tylko zdjęcie zanim Sławek przyjechał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coster Opublikowano 11 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2014 Ładna 5tka:)bbrakuje tylko jeszcze p51 i corsarira Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi