Tomek Opublikowano 28 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2014 Tylko budowa trochę utknęła ,albo fotorelacja zdechła Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Amat3ur Opublikowano 28 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2014 Właśnie widzę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mietekkr Opublikowano 28 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2014 nic nie utknęło!!! ani nie zdechło!!!! po prostu w ramach resetu umysłu, poczyniłem (tak mi się wydaje) niezły wózek startowy i wyważarkę do gigantów http://pfmrc.eu/inde...-wyrzut-z-reki/ poza tym ogarniamy naszą stronę www i inne projekty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Amat3ur Opublikowano 28 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2014 A już się zasmuciłem PS Na fajną stronkę się zanosi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Depesz Opublikowano 1 Lutego 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2014 Mietek postanowił lekko wyprzedzić fakty i zanim skończymy model, już możemy go wyważyć : http://pfmrc.eu/index.php?/topic/43091-wywaz-swojego-giganta-oczywiscie-model-i-smiglo/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Depesz Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Witajcie ponownie. Wątek lekko zamarła, ale jedynie na forum, bo w modelarni cały czas coś się dzieje. Obecnie zakończyły się prace nad SW, a było to tak: Całość wygląda dosyć "bogato" i tak ma być, wiele elementów, ale za to jak do siebie pasują, to na prawdę są puzzle 3D Wszystko do siebie tka pasuje, że właściwie nie da się zwichrować, no może jednak komuś się uda Coś od siebie również zrobić będzie trzeba, czyli trochę ponacinać i poszlifować, ale z góry będzie wiadomo gdzie i jak Jeszcze spływ z trymerem I odrobinę 12 wieku, czyli węgla dla wzmocnienia, oczywiście węgiel może się jeszcze kojarzyć z innymi dolegliwościami I już mamy SW jak się patrzy. Model usilnie się przewracał na biurku, więc Mietek postanowił coś z tym zrobić i wyszło to Martin otrzymał kolejny element Stoi teraz stabilniej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kesto Opublikowano 24 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2014 cyt: "Wszystko do siebie tka pasuje, że właściwie nie da się zwichrować, no może jednak komuś się uda :D" Przemek, mógłbyś się zdziwić do czego "zdolni" są niektórzy Coraz lepiej wyglądają te puzzle. Zdążycie z Mieciem do narewki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Depesz Opublikowano 24 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2014 Krzysiek, taki jest plan, pewnie w noc przed Bożym Ciałem będziemy go oklejać Cały osprzęt już do niego idzie, wiadomo z "bardzo daleka". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mietekkr Opublikowano 24 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2014 hmm... zaś na procesje nie pujdymy!!!? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mietekkr Opublikowano 18 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2014 Troszkę się przedłuża mój projekt "Martina Clipera", ale to z powodu sezonu "pucharu ... wodnosamolotów", w którym prawie od początku biorę udział. Po dwóch wyścigach średnio udanych:( opracowałem nowy model wyścigówki - zobaczymy co potrafi, pozostał mi tylko oblot:) , . Poza tym w dużej mierze przyczyniłem się do tego by odbył się "Wyścig Polski Południowej" i wszystko na to wskazuje że się odbędzie w Żywcu zapraszam wszystkich!!! I tak ten czas ucieka! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi