jaciomp Opublikowano 16 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2013 Moderowano 32/12/2013 przez Szymek-98-PL. Temat wydzielony z wątku: Mikołajkowa bitwa o Pabianice. Może teraz zawody Wigilijne? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam_S Opublikowano 17 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2013 Pogoda jest. Rób i zapraszaj ludzi Ja przyjadę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JacekK Opublikowano 17 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2013 Ja też Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek B Opublikowano 18 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2013 A może jakis mały sparning noworoczy? Ale bez specjalnej organizacji, pucharów itp. Byliby chetni?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Autsajder1983 Opublikowano 18 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2013 Jeśli w Warszawie to ja bardzo bardzo chętnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek B Opublikowano 18 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2013 Jeśli w Warszawie to ja bardzo bardzo chętnie. Płock to prawie jak przedmieścia Ale w sumie Wawa tez mi pasi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Autsajder1983 Opublikowano 18 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2013 Kurde to nam się Warszawa rozrosła:) Noworoczny czyli 01.01.2014 Czy może dajmy trochę czasu na ochłonięcie po sylwestrze i np w sobotę 04.01.2013 (poniedziałek też wolny) Mam kilka miejscówek gdzie latać można i chętnych też myślę, że się kilku znajdzie (chyba , że pogoda będzie zła) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek B Opublikowano 18 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2013 Kurde to nam się Warszawa rozrosła:) Noworoczny czyli 01.01.2014 Czy może dajmy trochę czasu na ochłonięcie po sylwestrze i np w sobotę 04.01.2013 (poniedziałek też wolny) Mam kilka miejscówek gdzie latać można i chętnych też myślę, że się kilku znajdzie (chyba , że pogoda będzie zła) Nie no koniecznie 4 lub 5.01 , pierwszego to ja odpadam w Sylwestra mam dodatkowo urodziny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam_S Opublikowano 18 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2013 To nigdy nie zapomnisz świętować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xeo Opublikowano 18 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2013 Z chęcią wpadnę popatrzeć na bardziej doświadczonych kolegów :-) Może uda mi się do tego czasu skończyć Bixlera to była by okazja na jego ulotnienie pod okiem doświadczonych pilotów. ~ wysłane z LG P760 przy użyciu Taplatalk ~ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JacekO Opublikowano 20 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2013 W weekend 4/5 stycznia ja rowniez pisze sie na nieformalne spotkanie z tasiemkami :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek B Opublikowano 20 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2013 To może by wyłuskać ten wątek i jakieś konkrety dobrze jakby się pojawiły Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam_S Opublikowano 20 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2013 Można u nas w Łodzi na brusie. Bardzo nieformalnie. Ale latamy każdego dnia jak tylko jest pogoda i mamy czas. Beż żadnych przygotowań. Robimy grilla i latamy do upadłego. Miejscówka: https://maps.google.pl/maps?q=51.755940,+19.394655&num=1&t=h&vpsrc=0&ie=UTF8&z=17&iwloc=A 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaciomp Opublikowano 30 Grudnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2013 Jak nie zapomnę to też będę. Rozumiem, że tu ciągniemy ten wątek i będzie info? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Autsajder1983 Opublikowano 31 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2013 Wszystkiego najlepszego Piotrek:) To co dacie się namówić na loty w nowym roku w Warszawie?? Sobota lub niedziela (w zależności od pogody) Miejscówkę ustalimy jak już będzie wiadomo ile mniej więcej osób by się pisało na noworoczne walki. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaciomp Opublikowano 31 Grudnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2013 Można jeszcze zrobić ostrzał przeciwlotniczy z pozostałych firewerków Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xeo Opublikowano 31 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2013 Ja z chęcią wpadnę zobaczyć jak latacie w Wawie bo swojego Bixa nie skończę do tego czasu. ~ wysłane z LG P760 przy użyciu Tapatalk ~ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek B Opublikowano 31 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2013 Dzień dobry Ja już się urodziłem 4 godziny temu, więc na sobotę do Wawy, na 99% bym przyleciał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukaszluk Opublikowano 1 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2014 Jestem chętny podjechać do Wawy to podajcie dokładny adres i godzinę spotkania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JacekO Opublikowano 1 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2014 Ja na sobotnie/niedzielne walki w Warszawie rowniez sie pisze! moge nawet grilla zabrac :-). Wszystkiego najlepszego w nowym roku - niech modele Wam sie nie koncza! Piotrze, dla Ciebie podwojnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi