Skocz do zawartości

Sparing Noworoczny 2014

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Moderowano 32/12/2013 przez Szymek-98-PL. Temat wydzielony z wątku: Mikołajkowa bitwa o Pabianice.

Może teraz zawody Wigilijne? :)

Opublikowano

Kurde to nam się Warszawa rozrosła:)

Noworoczny czyli 01.01.2014

Czy może dajmy trochę czasu na ochłonięcie po sylwestrze i np w sobotę 04.01.2013 (poniedziałek też wolny)

Mam kilka miejscówek gdzie latać można i chętnych też myślę, że się kilku znajdzie (chyba , że pogoda będzie zła)

Opublikowano

Kurde to nam się Warszawa rozrosła:)

Noworoczny czyli 01.01.2014

Czy może dajmy trochę czasu na ochłonięcie po sylwestrze i np w sobotę 04.01.2013 (poniedziałek też wolny)

Mam kilka miejscówek gdzie latać można i chętnych też myślę, że się kilku znajdzie (chyba , że pogoda będzie zła)

Nie no koniecznie 4 lub 5.01 , pierwszego to ja odpadam w Sylwestra mam dodatkowo urodziny :D

Opublikowano

Z chęcią wpadnę popatrzeć na bardziej doświadczonych kolegów :-)

Może uda mi się do tego czasu skończyć Bixlera to była by okazja na jego ulotnienie pod okiem doświadczonych pilotów.

~ wysłane z LG P760 przy użyciu Taplatalk ~

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Wszystkiego najlepszego Piotrek:)

To co dacie się namówić na loty w nowym roku w Warszawie??

Sobota lub niedziela (w zależności od pogody)

Miejscówkę ustalimy jak już będzie wiadomo ile mniej więcej osób by się pisało na noworoczne walki.

• Lubię to 1
Opublikowano

Ja z chęcią wpadnę zobaczyć jak latacie w Wawie bo swojego Bixa nie skończę do tego czasu.

~ wysłane z LG P760 przy użyciu Tapatalk ~

Opublikowano

Ja na sobotnie/niedzielne walki w Warszawie rowniez sie pisze! moge nawet grilla zabrac :-).

Wszystkiego najlepszego w nowym roku - niech modele Wam sie nie koncza! Piotrze, dla Ciebie podwojnie :D

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.