SiZeR Opublikowano 3 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2014 Witam mam model trenera EasyCub i postanowiłem go przemalowac.Do malowania użyłem farby akrylowej w sprayu.Samolot przed malowanie wyglądał tak : Widac żę najlepsze czasy ma juz za sobą skrzydła pomaloralem częsciowo na czarno z góry a z dołu pomaluje je na żółto.Kadłub bedzie czarny z góry i zółty z dołu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietuh Opublikowano 3 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2014 Latałeś już nim, lub innym modelem? Jeżeli nie to ja bym go nie malował. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SiZeR Opublikowano 3 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2014 Latalem i już zacząłem malować dlaczego byś go nie malowal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin K. Opublikowano 3 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2014 Bo szkoda pracy i pieniędzy na kreta. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SiZeR Opublikowano 4 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2014 Nie nie ją już nim wylatalem około 100 godzin i opanowaniem ten model 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin K. Opublikowano 4 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2014 Jak często kupowales nowe pakiety i jakich firm? To jest jakieś 600 cykli... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpieg Opublikowano 4 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2014 Zdejmie te maskowania z gazet i wrzucaj foty bo mnie to ciekawi jak wyglada A i jaką masz apke tak wogle Ona też w takim stanie jak model ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SiZeR Opublikowano 4 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2014 Artura tak jak na zdjęciu nowka sztuka turnigy 9x samolot jest obdrapany bo kupiłem używany i sam go trochę zmeczylem Bo szkoda pracy i pieniędzy na kreta. Moje loty wyglądały tak że większość czasu szybowalem ponieważ po dobrym wyrażenia modelu ma on fantastyczne właściwości właśnie do szybowania spalilem tylko 3 baterie a latalem na jakiś 15 innych głównie turnigy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arkozi Opublikowano 4 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2014 Karol nie przejmuj się dogadywankami, tuninguj latadło i pokazuj jak ci wyszło 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin K. Opublikowano 4 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2014 No to nieźle! Czekam na efekt końcowy! Pozdro! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SiZeR Opublikowano 4 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2014 Dzięki za motywacje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SiZeR Opublikowano 5 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2014 Dol już pomalowany i skrzydła tez Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał K. Opublikowano 5 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2014 Dol już pomalowany i skrzydła tez a gdzie zdjęcia ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SiZeR Opublikowano 5 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2014 Będą jutro bo nie mam komputera Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 6 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2014 W jakim sensie spaliłeś tylko 3 baterie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SiZeR Opublikowano 6 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2014 W jakim sensie spaliłeś tylko 3 baterie? Latalem a baterie puchar i nie chciały się ladowac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 6 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2014 To ty masz w tym samolocie poważne problemy. Jakie masz wyposażenie elektryczne? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SiZeR Opublikowano 6 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2014 Silnik towerpro ale zmieniam bo się spalił regulator 45A dualsky Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SiZeR Opublikowano 9 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2014 Oto pomalowane pierwsza warstwą żółtego skrzydła i kadłub Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rajaner Opublikowano 9 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2014 No i nie jest żle domaluj kabinę zrób jakieś oznaczenia i jeszcze tym trochu potrenujesz.Ważne że robisz coś samemu a nie idziesz na łatwiznę kupując gotowy model. Uważam że jest więcej zadowolenia z modelu który dobrze lata i zrobiło się samemu bo wyjąć gotowy model z pudełka złożyć go w 30 minut to żadna sztuka. Andrzej. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi