Grzesiek Opublikowano 14 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2014 Pany czy mozna gdzieś jeszcze kupic,wyżej wymieniony produkt?Ostatecznie Eter?Chcę zrobic wicherka 15 retro i dac wlasnie samozapłona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zefirek Opublikowano 14 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2014 W sklepie nie kupisz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rajaner Opublikowano 15 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2014 Kiedyś eter załatwiałem w szpitalu popytaj ktoś może to załatwi a reszta składników jest ogólnie dostępna. Andrzej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł Prauss Opublikowano 15 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2014 Eter można kupić bez większych problemów na firmę, osobom fizycznym nie sprzedają, jak masz kogoś znajomego z jakąkolwiek firmą to dostaniesz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzesiek Opublikowano 15 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2014 Ja też za łepka zalatwiałem a szpitalu a raczej mój ojciec,i mieszalismy paliwo,Niestety potem przeszedłem na żarowe i kontakt z gosciem ze sterylizacji się urwał.Ostatnio znowu mnie dopadlo na samopały.Mam juz namiary na eter,dla potrzebujacych podziele sie namiarami. http://allegro.pl/et...3830371172.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł Prauss Opublikowano 16 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2014 Ale te ceny poszły w górę....pamiętam jeszcze jak nie tak dawno kupowałem o połowę taniej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzesiek Opublikowano 16 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2014 Paweł takie czasy ,wszystko i dzie w góre.Eter też. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejC Opublikowano 16 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2014 Jak mi eter był potrzebny, to go sobie kupiłem na Buforowej. Na końcu ulicy jest firma chemiczna. metanol też tam można kupić. Daleko do Wrocławia nie masz... I może taniej będzie? Trzeba sprawdzić. A.C. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi