choina Opublikowano 16 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2014 Cześć. Extra 300 104 Extreme Flight. Mała relacja z wyposażania modelu w elektronikę, silnik itp:) Widok pustej skorupy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubutek Opublikowano 16 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2014 No, no:) - GRATULUJĘ Można wiedzieć skąd kupiona i jaka cena wyjściowa? Co planujesz z wyposażenia? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mr.suchy Opublikowano 16 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2014 Wymiary tego potwora ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
choina Opublikowano 16 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2014 Rozp. 264cm Dł. 258 Model kosztuje 1250 Eur. Ja odkupiłem od kolegi trochę taniej Planowane wyposazenie: Silnik DA 120 Tłumiki MTW 75 Serwa: Lotki 4x HS 7955 TG Wys. 2x HS 7955 TG Kier. 1X HS 7950 TH Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtekr Opublikowano 16 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2014 Łukasz..... ładna Ci ona. Właśnie Kret zapowiedział ocieplenie. Spiesz się (powoli, rzecz jasna) wiosna tuż, tuż Ps Musisz zmienić mieszkanie .... domek jest w pokoju, kadłub w przed.... a ogon prawie w kuchni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal888 Opublikowano 16 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2014 Nooo wreszcie coś konkretnego na pfmrc EF&GB górą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
esceta Opublikowano 16 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2014 Niezły sprzęt. Kolega ma i cały szczęśliwy. Na Zieloną G. szykujesz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
choina Opublikowano 16 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2014 Wiedziałem, że wam się spodoba:) Coś ostatnio słabiutko w tym dziale - mało się dzieje. Niezły sprzęt. Kolega ma i cały szczęśliwy. Na Zieloną G. szykujesz? Może przyjadę ale popatrzeć, jeszcze nie ten poziom żeby się pokazać z modelem. Marek byłeś w Znojmo w zeszłym roku? Wydaje mi się, że sobie pogadaliśmy trochę Łukasz..... ładna Ci ona. Właśnie Kret zapowiedział ocieplenie. Spiesz się (powoli, rzecz jasna) wiosna tuż, tuż Ps Musisz zmienić mieszkanie .... domek jest w pokoju, kadłub w przed.... a ogon prawie w kuchni Fakt, większe by się przydało ale spoko dam radę, już kilka modeli wyjechało z tego mieszkania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 16 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2014 Piękna sztuka,pogratulować nabytku Wyposażenie trochę wyciągnie z kieszeni dutków.. Co będzie ogarniać elektronikę ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
choina Opublikowano 16 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2014 Powerbox Competition i 2x li-Pol ok.3000mAh Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotralski Opublikowano 16 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2014 Czekam na zdjęcia kabelków... w czerwonych garniturkach Gratulację nabytku!!! Zapewne (znając Twoje modele) będzie czysto, schludnie i z głową. Czekam niecierpliwie na ciąg dalszy! PS Sezon zapowiada się ciekawie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boogie Opublikowano 16 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2014 Gratuluję, ale też szczerze zazdroszczę!! To w zasadzie model moich marzeń Tym razem na pewno zawitam na lotnisko i zobaczę jak tym latasz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
esceta Opublikowano 16 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2014 Łukasz, nie byłem w Znojmo choć mocno chciałem. Nadrobimy to gadaniem w Zielonej G. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
choina Opublikowano 20 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2014 Stateczniki poziome gotowe Serwa Hitec 7955TG. Z dźwigniami SWB 1,5 cala udało mi się wycisnąć ok 50 stopni wychylenia w obie strony. Myślę, że z 2 calowym ramieniem wyszłoby 60-65 stopni. Na razie zostawię tak jak jest, a jak będzie mało to przerobie, żeby uzyskać większe wychylenia. Czekam na zdjęcia kabelków... w czerwonych garniturkach Gratulację nabytku!!! Będą, będą, jeszcze nie ubrane do końca Krzysiek zapraszam na lotnisko to pogadamy sobie bo nie ma na co patrzeć jak ja latam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZARZU Opublikowano 20 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2014 Model kosztuje 1250 Eur. Ja odkupiłem od kolegi trochę taniej Ubiegłeś mnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xeo Opublikowano 20 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2014 Może to głupie pytanie ale co to za typ wtyczki jaki zastosowałeś na ostatnim zdjęciu? Wygląda o wiele solidniej niż standardowa od serw ~ wysłane z LG P760 przy użyciu Tapatalk ~ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GiulioN Opublikowano 20 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2014 To są wtyczki MPX Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotralski Opublikowano 20 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2014 Krzysiek zapraszam na lotnisko to pogadamy sobie bo nie ma na co patrzeć jak ja latam Jak zwykle przemawia przez Ciebie wrodzona skromność Uwierzcie, że jest na co popatrzeć jak Łukasz lata (zresztą są filmy ) No nic przepraszam za offa Czysto, schludnie i z głową - a nie mówiłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DJDIT Opublikowano 20 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2014 Miałem okazję widzieć większego brata 125" z silnikiem 150ccm kadłub na postoju wpadał w takie wibracje, że myślałem, że sam się rozleci, natomiast właściwości lotne mogę opisać w samych superlatywach-lekki papieżak. Ciekaw jestem jak sobie poradzi twój model. Mam sentyment do extr z EF, sa super lekkie i idealnie nadają się do 3D. Czekamy na dalsza relację. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
esceta Opublikowano 22 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2014 Społeczeństwo domaga się informacji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi