musty Opublikowano 3 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2014 Witam Od dłuższego czasu zaopatruje się w HK. Paczki średnio przychodziły po dwóch tygodnia. Ale ostatnie zamówienie z 12 grudnia 2013 r. jeszcze nie dotarło i nie można sprawdzić "tracku" RC000419557MY Może problem nie wynika z tego, że HK wysłało paczkę poczta Malezyjską ? A wasze paczki przychodzą w normalnym czasie ??? MK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zefirek Opublikowano 3 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2014 Paczki wysłane przez Malezję, idą do mnie zawsze dłużej - ostatnio czekałem ponad miesiąc. Zgłoś zaginięcie w HobbyKingu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
otp2 Opublikowano 3 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2014 Witam Od dłuższego czasu zaopatruje się w HK. Paczki średnio przychodziły po dwóch tygodnia. Ale ostatnie zamówienie z 12 grudnia 2013 r. jeszcze nie dotarło i nie można sprawdzić "tracku" RC000419557MY Może problem nie wynika z tego, że HK wysłało paczkę poczta Malezyjską ? A wasze paczki przychodzą w normalnym czasie ??? MK Można sprawdzić traking Twojej paczki, tylko na stronie poczty malezyjskiej kliknij na zakładkę "PosDaftar" i tam wklej swój numer trackingowy. Swoją drogą ja czekam na swoją paczkę już 58 dzień od wysyłki a 69 od płatności w HK. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
musty Opublikowano 3 Lutego 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2014 ...A MOŻE NASZE PACZKI PŁYNĄ STATKIEM ....... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 3 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2014 Malezyjski tracking jest bardzo słaby. Przygotuj się na czekanie minimum miesiąc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
musty Opublikowano 4 Lutego 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2014 Tylko co zrobić, żeby nie wysyłali pocztą Malezyjską?? Zamawiając przesyłki raczej nie mamy na to wpływu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grafitxt Opublikowano 4 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2014 ja zawsze odmawiam " dziesiątkę różańca " i powiem że pomaga bo idzie przez SINGPOST Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
musty Opublikowano 5 Lutego 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2014 Temat dot. przesyłek z Hk z forum FPV: http://rc-fpv.pl/pri...2a6875f8ebebdb9 W najbliższym czasie będę się zastanawiał nad zakupami w HK, jeśli nie zmienią dostawcy....... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi