musty Posted February 3, 2014 Share Posted February 3, 2014 Witam Od dłuższego czasu zaopatruje się w HK. Paczki średnio przychodziły po dwóch tygodnia. Ale ostatnie zamówienie z 12 grudnia 2013 r. jeszcze nie dotarło i nie można sprawdzić "tracku" RC000419557MY Może problem nie wynika z tego, że HK wysłało paczkę poczta Malezyjską ? A wasze paczki przychodzą w normalnym czasie ??? MK Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zefirek Posted February 3, 2014 Share Posted February 3, 2014 Paczki wysłane przez Malezję, idą do mnie zawsze dłużej - ostatnio czekałem ponad miesiąc. Zgłoś zaginięcie w HobbyKingu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
otp2 Posted February 3, 2014 Share Posted February 3, 2014 Witam Od dłuższego czasu zaopatruje się w HK. Paczki średnio przychodziły po dwóch tygodnia. Ale ostatnie zamówienie z 12 grudnia 2013 r. jeszcze nie dotarło i nie można sprawdzić "tracku" RC000419557MY Może problem nie wynika z tego, że HK wysłało paczkę poczta Malezyjską ? A wasze paczki przychodzą w normalnym czasie ??? MK Można sprawdzić traking Twojej paczki, tylko na stronie poczty malezyjskiej kliknij na zakładkę "PosDaftar" i tam wklej swój numer trackingowy. Swoją drogą ja czekam na swoją paczkę już 58 dzień od wysyłki a 69 od płatności w HK. Link to comment Share on other sites More sharing options...
musty Posted February 3, 2014 Author Share Posted February 3, 2014 ...A MOŻE NASZE PACZKI PŁYNĄ STATKIEM ....... Link to comment Share on other sites More sharing options...
robertus Posted February 3, 2014 Share Posted February 3, 2014 Malezyjski tracking jest bardzo słaby. Przygotuj się na czekanie minimum miesiąc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
musty Posted February 4, 2014 Author Share Posted February 4, 2014 Tylko co zrobić, żeby nie wysyłali pocztą Malezyjską?? Zamawiając przesyłki raczej nie mamy na to wpływu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
grafitxt Posted February 4, 2014 Share Posted February 4, 2014 ja zawsze odmawiam " dziesiątkę różańca " i powiem że pomaga bo idzie przez SINGPOST Link to comment Share on other sites More sharing options...
musty Posted February 5, 2014 Author Share Posted February 5, 2014 Temat dot. przesyłek z Hk z forum FPV: http://rc-fpv.pl/pri...2a6875f8ebebdb9 W najbliższym czasie będę się zastanawiał nad zakupami w HK, jeśli nie zmienią dostawcy....... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts