janegab Opublikowano 10 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2014 Latam oraz narty w okolicach LINZ oraz Hinterstoder-Hoss...wkrotce relacja foto..pozdrawiam Janek 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaccy1 Opublikowano 10 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2014 Czekamy na fotorelacje 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janegab Opublikowano 10 Lutego 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2014 sa fotki i specjalnie kupiona kamera-kilka filmow ale wiatr cieniutki...nie to co w starogrod-unislaw...dzisiaj 4-m/s widoki przepiekne ladowanie u "bauera" jak na oranym to jak na plastelinie ...wszystko uklejone... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotralski Opublikowano 10 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2014 Jasiu dawej fotki bo już paznokcie poobgryzałem PS Nie ma wiatru lecisz na narty, a jak jest lecisz szybolem 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 11 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2014 W Alpach lata sie jak w naszych górach, z tą różnicą że jak coś nie pójdzie to po model idzie się kilka kilometrów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArabaT Opublikowano 11 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2014 I wtedy właśnie przydają się narty 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 11 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2014 W Alpach lata sie jak w naszych górach, z tą różnicą że jak coś nie pójdzie to po model idzie się kilka kilometrów. Dlatego motoszybowiec to jest to ! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 11 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2014 Nie jak w koncu wyjąłem motoszybowiec to inni piloci (tzw. Tubylcy) zaczęli sie ze mnie śmiać. I mieli racje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janegab Opublikowano 14 Lutego 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2014 Nie polatałem szybowcami "jeno" na motorku.nie dymało ale graty wyjałem by sie przewietrzyły....ogladałem lotnisko modelarskie w LINZ. i "MUDELARZY" z zabytkowymi gratami ..kuń..by sie usmiał ale łaczki maja malownicze z ławeczkami "specjalistycznymi" tzn. można model polozyc jest wyciecie na skrzydło .....i do czyszczenia bytów-- wisi szczotka !!!! Podgladałem ławkę ode spoda i były prezerwatywy...gorzały ratunkowej nie znalazłem ...fotki co nie którym wysłalem ...na pocztę.. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotralski Opublikowano 14 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2014 No Jasiu, warunki mega. Ja tam bym mógł się przeprowadzić 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi