janegab Posted February 10, 2014 Share Posted February 10, 2014 Latam oraz narty w okolicach LINZ oraz Hinterstoder-Hoss...wkrotce relacja foto..pozdrawiam Janek 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaccy1 Posted February 10, 2014 Share Posted February 10, 2014 Czekamy na fotorelacje 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
janegab Posted February 10, 2014 Author Share Posted February 10, 2014 sa fotki i specjalnie kupiona kamera-kilka filmow ale wiatr cieniutki...nie to co w starogrod-unislaw...dzisiaj 4-m/s widoki przepiekne ladowanie u "bauera" jak na oranym to jak na plastelinie ...wszystko uklejone... Link to comment Share on other sites More sharing options...
piotralski Posted February 10, 2014 Share Posted February 10, 2014 Jasiu dawej fotki bo już paznokcie poobgryzałem PS Nie ma wiatru lecisz na narty, a jak jest lecisz szybolem 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
cZyNo Posted February 11, 2014 Share Posted February 11, 2014 W Alpach lata sie jak w naszych górach, z tą różnicą że jak coś nie pójdzie to po model idzie się kilka kilometrów. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArabaT Posted February 11, 2014 Share Posted February 11, 2014 I wtedy właśnie przydają się narty 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shock Posted February 11, 2014 Share Posted February 11, 2014 W Alpach lata sie jak w naszych górach, z tą różnicą że jak coś nie pójdzie to po model idzie się kilka kilometrów. Dlatego motoszybowiec to jest to ! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
cZyNo Posted February 11, 2014 Share Posted February 11, 2014 Nie jak w koncu wyjąłem motoszybowiec to inni piloci (tzw. Tubylcy) zaczęli sie ze mnie śmiać. I mieli racje Link to comment Share on other sites More sharing options...
janegab Posted February 14, 2014 Author Share Posted February 14, 2014 Nie polatałem szybowcami "jeno" na motorku.nie dymało ale graty wyjałem by sie przewietrzyły....ogladałem lotnisko modelarskie w LINZ. i "MUDELARZY" z zabytkowymi gratami ..kuń..by sie usmiał ale łaczki maja malownicze z ławeczkami "specjalistycznymi" tzn. można model polozyc jest wyciecie na skrzydło .....i do czyszczenia bytów-- wisi szczotka !!!! Podgladałem ławkę ode spoda i były prezerwatywy...gorzały ratunkowej nie znalazłem ...fotki co nie którym wysłalem ...na pocztę.. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
piotralski Posted February 14, 2014 Share Posted February 14, 2014 No Jasiu, warunki mega. Ja tam bym mógł się przeprowadzić 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts